Ramona en Do over het flirten van Bjorn

Ramona en Do over het flirten van Bjorn

Nog meer gesprekken van gisterenavond, dit keer tussen Ramona en Dominique. Terwijl de dames bezig waren in de stal hadden ze het over mannen. Al snel kwam Bjorn ter sprake.

Want zoals we al eerder omschreven lijken Bjorn en Dominique een klik te hebben. Echter lijkt Do niets te voelen voor mede bewoner Bjorn zoals ze eerder al aangaf. Ramona is op haar beurt wel benieuwd hoe het nou zit. In de stal vroeg ze aan Do of ze last heeft van het geflirt  van Bjorn. Do antwoordt er geen last van te hebben.  En als dat straks wel zo is dan geef ik dat wel aan. Het stoort me niet maar ik merk wel dat het voor anderen bewoners moeilijker is om een stap naar mij toe te zetten. Ramona kan haar geen ongelijk geven. Ze heeft zelf ook ervaring en geeft een voorbeeld. Ik heb het bij hem aangegeven toen het een dingetje werd. Volgens Do is Bjorn nu nog geen dingetje. Ik ben gewoon niet zo goed met mannen voegt ze eraan toe. Ook Ramona herkent zich daar in, ik zit in het zelfde schuitje. Sukkels voor de liefde zeggen de twee lachend als het gesprek erop zit. Zal Bjorn ooit een dingetje worden voor Do?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *