Wie vindt welke bewoner aantrekkelijk?

Wie vindt welke bewoner aantrekkelijk?

En het laatste bericht van gisterenavond, nu ben je weer geheel op de hoogte en zullen daarna weer nieuws van vandaag plaatsen. Één bericht ging al over vandaag en dat was een gesprek tussen Do en Bas over de huidige situatie in Utopia. Volgens de twee ontstaat er groepsvorming en dat kun je hier allemaal terug lezen.

Enfin, nog even terug naar gisterenavond, een aantal meiden lagen lekker in bed te kletsen over mannen. Dit waren Gabriëlle, Ramona, Dominique en Victoria. Één voor een wordt er besproken welke bewoner ze aantrekkelijk vinden. Gabriëlle dat ze Ivan wel aantrekkelijk vind, hij is een echte man. Ook zijn kledingsstijl is mooi. Dan is Ramona aan de beurt, het hoeft voor haar geen echte man te zijn maar ze ziet “hipsters” wel zitten. Bas was eerst niet mijn type maar Bjorn wel. Maar ik zou nu qua karakter gaan voor Bas voegt ze eraan toe. Op naar nieuweling Dominique. Ze vertelt niet echt een type te hebben. Misschien dat ie nog binnen komt lopen. En Bjorn dan? Ze vindt hem nog niet mannelijk genoeg. Hij is iets te doen of te stijfjes. Op naar Victoria, zij vind uiterlijk niet zo belangrijk. Het is leuker als iemand een spannend karakter heeft voegt ze eraan toe. Dat je het helemaal moet ontrafelen. Maar op wie ze zou vallen weet ze wel. Dat zou een mix zijn van Ramona en Gabriëlle. Dan sluit Bas zich aan bij het meiden gesprek en ook hij moet de vraag beantwoorden. Voor Bas is het echter makkelijk. Hij vond LauraB leuk. Maar zijn ware liefde zit thuis, benadrukt hij. We zijn benieuwd of er in Utopia 2016 nog stelletjes gaan ontstaan. Zou dat gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *