Nicole niet positief over nieuwe bewoners

Nicole niet positief over nieuwe bewoners

Nog meer nieuws van gisterenavond, we blikken nog even terug op een gesprek tussen Benjamin en Nicole. De twee hadden het over Utopia en dan in het bijzonder de huidige bewoners. Nicole lijkt er niet echt positief over te zijn…

Zoals we eerder omschreven voelt Nicole zich alleen, ook dit besprak ze met Benjamin in een slaapkamer. Ik begrijp niet waar dat door komt, ligt dat dan aan mij? Of zijn er mensen die te veel de boventoon voeren en naar elkaar toe trekken? Benjamin antwoordt dat hij verwacht dat de groep sterk zal veranderen. Dat er veel mensen van de “oude garde” zullen vertrekken. Ook denken beide dat Ivan langzaamaan aan het afronden is. Nicole ziet het somber in voor Utopia. Dan zit je hier met een stelletje koekenbakkers dat het wiel dat al uitgevonden is weer vierkant maken, om het vervolgens weer rond te maken. Benjamin denkt dat er nog wel iets van te maken valt. Al is het zijn eigen Utopia, ik wil werken aan het Utopia wat ik had voorzien toen ik binnen kwam. Nicole ziet het dan weer anders. Ze heeft er geen behoefte meer aan, ik zal mijn energie buiten net zo hard nodig hebben voegt ze eraan toe. Ik voel me nu al één maand rot en ik ben blij dat ik de komende maand zo weinig mogelijk heb ingepland…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *