Bas en Do over het huidige Utopia

Bas en Do over het huidige Utopia

En toen is dag 737 alweer aangebroken in Utopia! Ook vanmorgen is er weer het een en het ander gebeurd. Zo hadden Dominique en Bas een gesprek over hoe het huidige Utopia in elkaar zit.

Dit gesprek vond plaats op het rokersbankje. Dominique vertelt dat ze gemerkt heeft dat er in Utopia groepjes worden gevormd. En daardoor heeft ze het idee dat ze nog niet ergens bij hoort omdat ze nieuw is. Bas antwoordt hetzelfde gevoel te hebben als het neer komt op de groepjes die gevormd zijn. Maar ondanks het feit dat ik er al even zit heb ik het gevoel dat ik overal tussenin zweef voegt hij eraan toe. En Dominique vertelt dat doordat ze is gaan slapen in de wellness voor het huisjes experiment het lijkt alsof ze al een groep gekozen heeft. Maar dat is helemaal niet waar. Ik wil gewoon niet in de loods slapen. Bas de bedenker van het huisjes experiment snapt het wel. Hij wordt elke morgen wakker van het koffiezetapparaat. Dat is echt niet relaxed!  Dan gaat het even over iets anders. Bas begint namelijk over mede bewoner Wim. Hij denkt dat het niet lang meer duurt voordat Wim naar huis zal gaan. Vervolgens worden andere oud bewoners besproken en daarna gaan de twee weer naar binnen. Vinden jullie dat er groepsvorming is?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *