Rowena voelt afstand in de vriendschap met Bjorn

Rowena voelt afstand in de vriendschap met Bjorn

We blikken nog even terug op gisterenavond, Rowena en Bjorn hebben een kort gesprek gehad over hun vriendschap. Want sinds nieuwkomer Dominique er is lijkt er wat afstand tussen de twee te zijn. Als Bjorn ook op de bank in de huiskamer zit begint ze dan ook het gesprek. Wat is er vraagt ze, is er disconnectie? Bjorn ontkent dit, hier is geen sprake van. Maar het kan als iemand dat voelt. Voel jij dat vraagt hij vervolgens door. Ik voel het zelf een klein beetje. Rowena antwoordt dat zij het ook zo voelt. Beide besluiten er toch aan te werken om de vriendschap weer op te bouwen. Ik vind het niet leuk sluit Rowena af maar het komt wel weer goed. Komt deze disconnectie door nieuweling Dominique? Zal de vriendschap nog te herstellen zijn? Voordat Do er was waren de twee ook redelijk close…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *