Wat er deze woensdag nog meer in Utopia gebeurd

Wat er deze woensdag nog meer in Utopia gebeurd

Wat gebeurd er allemaal nog meer in Utopia op deze woensdag 6 januari? We hebben wat gebeurtenissen op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent.

Ramona denkt dat Nicole zich alleen voelt
En dit besprak ze met Rowena en Gabriëlle. Volgens Ramona voelt ze zich alleen, dat gevoel kreeg ik voegt ze eraan toe. Misschien moet ze nog wennen aan de groep oppert ze als mogelijke oorzaak. Rowena denkt nog een andere oorzaak, wellicht mist ze Gabriëlle een beetje?

Nieuws over Face!
Het eendje van Bas, hoe staat het er nu mee? Bas vertelt dat Face nog altijd aan het uitzieken is. En morgen wordt Duck opgehaald om te kijken of het proces mogelijk versneld wordt als ze samen zijn. Duck blijft dan een paar dagen en ze zullen uiteindelijk met zijn tweeën weer terug naar Utopia komen… Wordt vervolgd!

Zonnebank discussie
We schreven er al eerder over, er was een zonnebank expert in Utopia gekomen. Hij heeft samen met Bjorn gesproken over de mogelijkheden van zo’n apparaat. Ook vanavond werd er weer over gesproken. Zo vindt Bas dat ze het goede voorbeeld aan de buitenwereld moeten geven en er niet te lang onder moeten gaan. Nicole vindt het een persoonlijke keuze. We zijn benieuwd of dit plan alsnog doorgevoerd gaan worden!

Bjorn en Dominique
De twee lijken het nog altijd goed met elkaar te kunnen vinden. En Rob houdt Bjorn ook veel in de gaten. Beide zijn het gesprek aangegaan over hun gevoelens. Bjorn vertelt al zes keer een klik te hebben gehad met een meid die in Utopia was. Dit wordt vaak verkeerd opgevat. Waar beide het over eens zijn is dat er niets tussen hen is en de rest moet maar lekker kletsen. Wel laat Dominique doorschemeren dat ze zich niet voor kan stellen dat ze vijftien maanden geen seksueel contact zou hebben. Ook zou ze Bas wel interessant vinden, ze vindt hem een mysterieus type…

Zo je bent weer helemaal bij! Lijkt het je wat om ook over Utopia te schrijven?

Pak je kans en neem hier eens een kijkje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *