Rowena en Benjamin praten na over het centraal

Rowena en Benjamin praten na over het centraal

Nog meer nieuws over gisterenavond, dit keer over Rowena en Benjamin. Want ook zij praten net als Ivan en Ramona na over het hectische centraal van gisteren.

De twee hadden een gesprek in de slaapkamer. Rowena vertelt dat Gabs al naar haar toe kwam en zei dat we over een kwartiertje centraal zouden hebben en dat ik mijn borst nat moest maken. Maar ik had niet zo’n probleem met Ivan. Ik was stil omdat ik nergens problemen mee heb. En ik hoor het dan ook graag van de mensen die dat wel hebben. Maar toen Ivan begon te schreeuwen kwam er actie reactie voegt Rowena eraan toe. Benjamin geeft haar gelijk en zegt dat hij er ook op reageerde. Op dat moment was het echt voor mij huh Benji? antwoordt Rowena. Benjamin legt uit dat hij zelf altijd op twee gedachten hinkte. De ene keer was ik voor de huisjes en de andere keer tegen. Maar ik wil gewoon nooit meer terug naar de crisis gaat hij verder. En als we het doen, wil ik wel dat we het met z’n allen doen. Volgens Rowena is het een groot drama geworden, dat is helemaal niet nodig. Beide denken dat een goede uitwerking het experiment tot een super plan kan maken. Benjamin denkt op zijn beurt ook dat er veel gaat veranderen de komende tijd. Maar er is wel een basis waar we aan vast moeten houden benadrukt hij. Zal Benjamin gelijk krijgen? Gaat er veel veranderen in huize Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *