Ramona en Ivan hadden een goed gesprek

Ramona en Ivan hadden een goed gesprek

We blikken nog even terug op gisterenavond, zoals we al omschreven heeft er gisteren een hectisch centraal plaatsgevonden. Ivan werd nogal kwaad ook tegenover Gabriëlle en anderen En dus besloot Ramona wat later die avond het gesprek met de Utopiaan van het jaar aan te gaan…

De twee hadden het gesprek in de tattoo shop, Ramona begint het gesprek. Ik dacht vanmiddag even: what the f*ck doe je! Doelend hoe Ivan tekeer ging tegenover Gabriëlle. De manier waarop je communiceerde vanmiddag… niet perse naar mij, en je temperament is ook niet erg, maar door de manier waarop je communiceerde kan ook ik de harmonie niet bewaren volgende keer voegt ze eraan toe. Ik heb zelf ook op het punt gestaan om tekeer te gaan en dat is iets wat ik niet wil. Ik heb volgens mij wel een klik met je. Ivan benadrukt dat hij van nieuwe ideeën houdt en om die manier van het pad te gaan maar aan de andere kant zie ik ook een pad waar het naar toe leidt. Ik hou met niet in omdat ik niet om anderen zou geven. Juist wel daarom uit ik mijn gevoelens. Ik wil mensen de kans geven nieuwe dingen te proberen Maar aan de andere kant is er heel veel behaald wat niet zonder slag of stoot gebeurd en dat wil je koesteren. Utopia is voor mij als thuis, het voelt als mijn kindje. Ik wil het ook wel loslaten en kijken hoe het zichzelf redt, maar dat wil ik pas doen als ik alles heb kunnen delen. Als Ivan zijn woordje heeft gedaan komen de twee tot conclusie dat ze elkaar begrijpen en dat er toch wel een last van hun schouders valt. Ze geven elkaar een dikke knuffel nu ze het uit hebben gepraat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *