Gina huilt uit over de troep

Gina huilt uit over de troep

We blikken nog even terug op gisterenavond, dit gebeurde gisteren nadat Ivan zijn excuses aanbood voor het feit wat er met Arthur gebeurd is. Gina huilde uit bij Nicole over de troep in de slaapkamers…

Gina zegt snikkend tegen Nicole dat het één grote teringzooi is. Ja antwoordt Nicole mensen zijn gewoon onbeschoft. Ze hebben gewoon schijt. Gina snikt dat ze iedereen maar ziet lanterfanten en dan denk ik is het dan zo moeilijk om een half uurtje je eigen bende op te ruimen? Lieve schat zegt Nicole nu zit je daar verdrietig over te zijn maar eigenlijk moet je ze bij de lurven pakken en streng zijn adviseert ze. Maar jij  blijft te lief. Je moet zeggen ik heb godverdomme vier dagen die schijt vide voor jullie op lopen knappen, ik wil verdomme dat het netjes is! Ik heb dat werk niet voor niets gedaan. Gina blijft maar huilen maar al snel komt er een lachje als ze Nicole zo tekeer hoort gaan. Ik irriteer me iedere keer zo erg benadrukt ze verdrietig. Ik ben dan hartstikke trots op mijn kamer en daar word ik gelukkig van en dan kijk ik om en word je doodongelukkig. Nicole adviseert dat Gina even uit moet rusten, lekker te gaan douchen en een wijntje te drinken. Ze zoeken het maar uit met hun tering bende voegt ze eraan toe. En jij hoeft daar niks van te zeggen, dat doe ik!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *