Ivan biedt excuses aan na commotie om Arthur

Ivan biedt excuses aan na commotie om Arthur

Het heeft even geduurd maar Ivan heeft inmiddels meegekregen dat er nogal wat commotie is ontstaan door wat er vanmorgen allemaal gebeurd is. Hier kun je het nog eens terug kijken waar we precies op doelen. Ivan besluit de groep bijeen te roepen omdat hij het een en het ander kwijt moet.

Zodra iedereen zit begint hij te vertellen, er speelt buiten een dingetje omtrent het hondje. Ik ben vanmorgen vroeg wakker geworden om het hondje uit te laten, dit was rond 7 uur. Jullie weten hoe gefixeert hij kan zijn op de bezem. Dus hij rent op de bezem af en ik dacht voordat hij gaat plassen even mee naar buiten nemen. Dus ik probeer hem af te leiden van spelletjes en allemaal roepen en snoepjes en van alles maar hij reageerde nergens op. Hij was helemaal bezeten van de bezem. Ik krijg hem op een gegeven moment los van de bezem en hij begint naar mij te happen en te bijten en springt een keer tegen mij aan. Zo happend, en ik corrigeer hem maar reageert er niet op. Dus deed hij het nog een keer, hij sprong bijtend op mij en uit reactie gooide ik mijn been tegen hem aan. En hij viel op zijn rug en daarna was het goed. Toen zijn we naar buiten gegaan en heeft hij een plasje gedaan. Er speelt buiten nu dat het te hard is gegaan, dat ik een hond mishandel. Ik weet niet wat het precies is maar er is een hele heisa over. Dus ik wil bij deze mijn excuses aanbieden voor de mensen die zich daarover zorgen maken. Ik snap dat het vanuit hen uit goede intentie komt en dat ze willen dat er goed voor de hond gezorgd wordt. Als het niet zo is zeg het dan alsjeblieft dan kunnen we er iets aan doen. Bewoners verdedigen Ivan en vinden juist dat hij goed voor het diertje zorgt. Ik geef heel erg om de hond benadrukt Ivan, ik hou echt van hem. Ik wil graag goed voor hem zorgen en daarom zoek ik ook allerlei hulp en zoek van alles op. De bewoners nemen het op voor Ivan en ze vinden dat ze goed voor het diertje zorgen. De rest van de reacties zien? Dat kan in onderstaande filmpjes (voor zolang ze online blijven).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. Rina at 20:24

  Wat een overdreven ophef, zullen wel geen fans van Ivan zijn.
  Kijk eerst heel goed naar het filmpje ik heb wel 3 keer opnieuw gekeken en gezien dat hij hem gewoon van hem afschud.
  En jonge hondjes piepen ook als je ze vast pakt.
  Het is geen goede plaats voor een jonge hond maar dat hadden diegeen die hem hebben
  geplaatst zelf ook kunnen bedenken.

 2. Marc at 14:46

  Alle aandacht gaat nu uit naar Ivan, maar de echte verantwoordelijke is SBS6. Het is natuurlijk belachelijk om een pup in zulke omstandigheden op te laten opgroeien, dit hadden ze nooit moeten toestaan. Ik ben er van overtuigd dat dit precies de bedoeling is van SBS6; reuring veroorzaken. Dit is allemaal van tevoren bedacht.
  Nu wordt alles gefocust op Ivan en dat lijkt mij niet helemaal terecht. De situatie is ook moeilijk te beoordelen aan de hand van het filmpje, maar om hem nu meteen een als een dierenbeul neer te zetten lijkt mij wat overdreven. SBS6 moet zich schamen! Zo’n jong hondje daar laten opgroeien zie ik als dierenmishandeling. Eigenlijk moeten we een petitie starten om dit programma van de buis te laten verdwijnen.

 3. marjolein at 10:30

  Heel leuk die excuses… maarreeee waarom erna de hond ronddraaien aan zijn halsband? Haal die pup weg daar en zorg voor een nieuw en goed baasje.. waarom doet de grote baas hier niks mee? Een pup die agressief reageert. Het leven van een pup bestaat alleen uit spelen en slapen…. dus wtf

 4. Jojanneke at 05:18

  Mijn hond is geen pup meer, maar ruim 10. Voor hem is wat Ivan deed spelen. Als hij aan het rennen is en ik laat hem tegen mijn been aan lopen begint ze heel gek rondjes te rennen, en blaffen, piepen… Dit vindt ze nog steeds leuk.
  Een pup moet streng aangepakt worden en mag natuurlijk ook nooit bang ergens van worden of opgefokt, hier kweek je argresieve honden mee.
  Wat Ivan doet kan ik niet goed beoordelen ik ken de hond en situatie niet.
  Wel vind ik dat een hond niet in utopia thuis hoort, omdat hij ook aan andere dingen moet wennen zoals andere honden, katten verkeer kinderen enz. Een hond die op een boerderij wordt groot gebracht zal zijn leven daar waarschijnlijk blijven. Deze hond niet. Zeker mechelse herders moeten heel strak opgevoed worden, dan kun je er een geweldige hond aan hebben. Het zijn geen knuffelhonden over het algemeen dan had je voor een labrador/golden teriever moeten gaan. Elk ras heeft andere kwaliteiten. De mechelaar is geen hond voor Utopia… Wel voor Ivan.

 5. mopperkont at 04:42

  Het had beter geweest om geen huisdieren binnen Utopia te laten er was al in het begin sprake van en nu toch dat lieve beestje tja en dan de bewoners die de woorden azijnzeikerds roepen #pardon dit is zo dom.. hier is denk ik het laatste woord nog niet over gesproken.

 6. Lisa at 23:22

  De fokker had zich eerst beter moeten laten informeren.Wanneer je een hond uit het buitenland wil adopteren krijg je eerst huisbezoek en wordt alles nagegaan of de adoptant wel geschikt is.Na de adoptie blijft er nog contact.Zodoende weet de organisatie of de geadopteerde hond een gouden mand heeft.Heb de totale begeleiding hier gemist.Ivan en Nicole weten niets van de opvoeding van een puppy.Dus kunnen ze niet zomaar beschuldigd worden.De fout ligt bij het begelijden vanaf het begin.

 7. Gido at 23:06

  Als Nicole maandag gaat neemt ze Arthur lekker mee naar huis, daar heeft ze dan troost aan en kan het hondje socialiseren m.b.t. andere dieren en als Ivan dan “”vrij” komt kunnen ze met hun 3en verder gaan 🙂

 8. Tonny at 22:57

  Het is precies gegaan zaols Ivan het verteld heeft aan de groep. Denk dat, als ze het filmpje hebben gezien, dit zullen beamen.

 9. lena at 22:56

  Precies marion. Maar dan moet je ook durven toegeven dat er geen mishandeling is geweest . Het was amper een schop te noemen gelukkig. Anders had je de hond wel horen piepen van de pijn. Hond heeft amper wat gevoeld. Hond weg prima, maar commotie om niks hoeft ook weer niet. Ivan is ook maar mens waar velen al te graag op afgeven en overdrijven.

  • Marion at 23:19

   Het hondje heeft wel degelijk een paar keer gepiept van de pijn.
   Het valt gewoon niet goed te praten, bekijk het filmpje nog maar eens.
   Zo voedt je geen hond op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *