Bjorn zit er doorheen na het centraal

Bjorn zit er doorheen na het centraal

Het centraal van vanmiddag heeft voor redelijk wat onrust gezorgd. Zo ook bij Bjorn blijkt, want hij zit er even helemaal doorheen. Hij lucht zijn hart bij Rowena.

Rowena gaat naast Bjorn zitten en vraagt vervolgens waar hij mee zit. Bjorn vertelt dat hij gefrustreerd is over de dingen die Cees heeft gezegd tijdens het centraal van vanmiddag. Rowena antwoordt dat ze het wel snapt maar volgens haar moet hij het loslaten. Je kunt alleen je eigen gedrag veranderen en niet van een ander voegt ze eraan toe. Ik hoef niks te veranderen aldus Bjorn. Ik doe niks fout. Het raakt mij allemaal gewoon, dat is mijn probleem gaat hij verder. Ik heb niks verkeerd gedaan maar ik voel me er nu wel f*cked up over. Ik kan het niet hebben dat Cees dingen over mij gezegd heeft die niet waar zijn. Dat raakt mij en vind ik respectloos. Eigenlijk zegt hij gewoon dat ik aan het liegen ben. Ik zeg alleen de feiten zoals die gebeurd zijn benadrukt Bjorn vervolgens. Ik kan veel hebben maar als je me op die manier raakt ben ik er echt even klaar mee. Rowena begrijpt de frustraties, ik snap wat je bedoeld voegt ze eraan toe. Ik hem Cees de laatste tijd ook weinig gesproken omdat hij me onder de huid zit. Maar het ding is dat ik weet dat hij er net zo over denkt. De stress zit ook helemaal in zijn lichaam over hoe het allemaal gaat geeft ze vervolgens toe. Bjorn raast nog even door over Cees. Volgens Bjorn kan Cees één ding goed en dat is het slachtoffer spelen waardoor hij anderen zwart maakt. Als ik iets tegen hem zeg wat gewoon een feit is dan ben ik de boeman die hem beschuldigd. Ik ben echt heel boos. Als ik hem nog één keer iets hoor zeggen over bijvoorbeeld Ramona, geloof me, dan kan ik me echt niet meer inhouden!  Ramona hoort het en probeert Bjorn wat rustiger te krijgen. Laat hem maar gewoon met rust adviseert ze, hij is niet te verbeteren. Hij is vastgeroest, het is zonde dat je je door hem zo laat voelen. Ik trek me zulke dingen nou eenmaal aan antwoordt Bjorn. Ik moet er bijna van huilen zo erg raakt het mij… Hopelijk gaat het morgen stukke beter en gezelliger aan toe dan vandaag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *