Wat er na het centraal nog meer gebeurde

Wat er na het centraal nog meer gebeurde

Wat gebeurde er na het centraal allemaal nog meer? We hebben het even kort voor je omschreven zodat je weer op de hoogte bent. Maar eerst nog even waarom er een “spoed centraal” was ingelast. Er waren nogal wat onduidelijkheden over het feest wat Cees wil organiseren over zijn verjaardag. Er zou ook een band komen en deze kost veertienhonderd euro. En dat voor een half uurtje! Uiteindelijk wordt er in het centraal uitgebreid over gesproken wat je hier op het gemak nog eens kunt lezen.

Na het centraal, liep iedereen een beetje rusteloos rond. Enkele bewoners boos, verdrietig en stilletjes. Ivan is boos, hij vindt Cees niet transparant. Als ik iets doe dan zorg ik toch ook dat iedereen het weet? Ramona die het aanhoort begrijpt hem helemaal. Bjorn besloot gelijk richting de computer te gaan om de begroting door te nemen en mogelijk nog aan te passen. Ook Mark lijkt geïrriteerd over de gang van zaken. Als we nou eens zakelijk kijken naar dit overzicht Cees. Cees geeft toe dat het ook niet zakelijk is gegaan. Het gaat mij niet om het rommelige, maar om wat de bewoners er voor moeten doen. En natuurlijk van wat er onderaan de streep over blijft. Ivan gaat nog iets later het gesprek aan met Rob en Benjamin. Ivan zegt tegen zijn mede bewoners er klaar mee te zijn. Ook Benjamin vindt dat de slachtofferrol die Cees inneemt to much is. Rob sluit zich er helemaal bij aan, het is gewoon de onredelijkheid. Ik zou me kapot schamen als ik zou zeggen jongens ik wil mijn verjaardag vieren en dat kost 3K… We zijn benieuwd of het feestje van Cees nog door gaat. Één ding is wel duidelijk, Cees heeft zich vandaag niet geliefd gemaakt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 19:54

  Wat heeft het feest van Gabrielle gekost vorige maand.
  En waarom moet het een groot feest komen, waarom mag er geen familie komen om het te vieren je verjaardag wordt maar 1 keer per jaar gevierd .

  • joze at 22:24

   Anneke. Gabrielle is een van de “vrienden”van Ivan en die mogen veel meer dan de rest.
   Als Ivan of Mark dit hadden georganiseerd en er zouden geen of weinig inkomsten zijn, dan
   zouden ze dat normaal vinden en ging het gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *