Ivan is vandaag jarig!

Ivan is vandaag jarig!

Ivan, Utopiaan van het jaar 2015 is vandaag jarig! En dat werd uiteraard gisterenavond al even gevierd. Er werd dan ook gezongen voor zijn 28e verjaardag. Daarna volgen felicitaties, knuffels en kusjes. Niet veel later uiteraard ook cadeautjes om het nachtelijke feestje compleet te maken. Nicole geeft haar vriend een schilderij, die ze zelf gemaakt heeft. Niet veel later gaat iedereen langzaamaan richting bed. En de nieuwe dag is alweer begonnen. Als je jarig bent in Utopia betekend dat verjaardagspost. En die heeft Ivan natuurlijk ook gehad! Zo kreeg hij een doos vol balonnen die nu door de loods zweven, kaartjes en brieven. Wat er allemaal in staat is helaas moeilijk te achterhalen, Ivan leest eigenlijk bijna niets hardop voor. Wel horen we Ivan regelmatig bedankjes uitspreken. Dit alles neemt hij samen door met Nicole. Als Ivan de post doorgenomen heeft zegt de jarige dat hij zijn andere cadeautje ook graag wil. Maar Nicole benadrukt dat dat vanavond pas gaat gebeuren. Verder verklapt ze niets, wel grapt ze een stripper gehuurd te hebben. Of dat echt zo is houden we natuurlijk in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *