Ivan wil Cees helpen

Ivan wil Cees helpen

We schreven eerder al over een centraal wat vanmorgen plaats vond. Dit centraal ging er nogal heftig aan toe. En eindigde in discussie in plaats van verduidelijking. Cees is pissig maar Ivan heeft zijn hulp aangeboden voor de verdere organisatie van zijn verjaardagsfeest. Ivan nam Cees even apart in de slaapkamer en maakt de jarige daar duidelijk dat de opmerkingen geen aanval waren op Cees persoonlijk. Maar Cees denkt daar toch een beetje anders over, zo wordt hij gek van mede bewoner Bjorn. Ik heb hem meerdere keren om hulp gevraagd en nu zegt Bjorn dat hij er niets mee te maken heeft. Maar Ivan besluit daar niet echt op in te gaan. Hij benadrukt dat een goede workflow belangrijk is voor vandaag. Je moet niet in de stress zitten voegt hij eraan toe. Je moet genieten van deze dag. Ivan biedt vervolgens zijn hulp aan met de verdere organisatie zodat alles op rolletjes zal verlopen. Laten we hopen dat dat ook gaat gebeuren!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *