Bjorn is pissig en voelt zich aangevallen

Bjorn is pissig en voelt zich aangevallen

Nog iemand die zich aangevallen voelt na het centraal van vanmorgen. Niet alleen Cees maar ook Bjorn. Bjorn uitte zijn frustraties bij mede bewoner Victoria.

Want Bjorn voelt zich ook aangevallen omdat hij enkele opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd kreeg. En dat laat hij aan Rowena weten ook, ik krijg ook nog zo’n bek van Row, waarom doet ze zo joh? Ik was aan het praten en zij sprak door mij heen gaat hij verder. Dan is haar opmerking tegen hem gericht en niemand anders, toch? vraagt hij aan Victoria zich vervolgens af. Iedereen laat zich van zijn kinderachtige kant zien om alleen maar te zeiken voegt ze eraan toe. Bjorn vertelt vervolgens dat hij zich door het slijk gehaald voelt als mede organisator. Ik word er nu op aangesproken dat de planning niet goed is. En dat is onterecht, het ligt ook altijd aan mij dat klopt voegt hij er sarcastisch aan toe.

Wat later gaat Bjorn het gesprek aan met Rowena, dit om het goed te maken. Bjorn legt nog eens uit dat hij zich aangevallen voelde omdat hij aan het praten was. Je reageerde overdreven antwoordt Rowena. Ik had het tegen iedereen en dat jij het persoonlijk opvat is aan jou. Dan zal het wel aan mij liggen. Dan is dit zinloos zegt Bjorn. Rowena vraagt zich op haar beurt af waarom Bjorn eerst zijn frustraties gaat uitten bij anderen en daarna pas naar haar komt. Dat is nergens voor nodig en je kan me altijd aanspreken. Dat weet je. Ook reageer je altijd jouw emoties af op mij. Wat wil je van mij, dat ik sorry zeg? Want zo vel ik dat niet voegt ze eraan toe.  Ik verwacht van mensen gewoon veel te veel geeft Bjorn toe. Maar Rowena is er klaar mee en geeft aan dat ze weer het gevoel heeft dat Bjorn haar een sneer uitdeelt. Daar heb ik totaal geen zin in… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *