Iedereen heeft stress in Utopia

Iedereen heeft stress in Utopia

Momenteel is het niet echt gezellig te noemen in huize Utopia, iedereen lijkt last te hebben van stress. Zo schreven we al over Cees die zich aangevallen voelde en over Bjorn die pissig was. Echter lijken meerdere bewoners niet goed in hun vel te zitten en dat is Michael en Bjorn ook opgevallen. Zo vinden de heren de huidige communicatie verre van vriendelijk. Michael begon het gesprekje waarin hij zijn vragen stelt hoe het toch kan waar die stress allemaal vandaan komt. Iedereen snauwt elkaar af en is geprikkeld voegt hij eraan toe. Bjorn vertelt aan zijn mede bewoner dat het volgens hem door de huidige werkwijze komt. He tis niet de werkwijze die we normaal gesproken nastreven voegt hij eraan toe. Maar het is nu eenmaal zo en op dit moment kunnen we daar weinig aan doen concludeert hij. Daarna gaan de heren weer verder met wat ze aan het doen waren. Laten we hopen dat door alle hectiek het verjaardagsfeestje van Cees wel gezellig zal worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:49

    Jammer voor Cees om zo je verjaardag te vieren.
    En ik krijg de rillingen van Bjorn en Michael hoe hun over sommige mensen denken en ze afzeiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *