Mark en Cees hadden ruzie

Mark en Cees hadden ruzie

We blikken nog even terug op afgelopen avond, die avond is namelijk niet zo gezellig afgesloten. Mark en Cees hadden namelijk ruzie over de financiën…

Beide heren waren in het kantoor bezig en Mark vertelde wat er allemaal moest gebeuren.  We moeten banken boeken, kassa’s tellen, factuurtjes opmaken, facturen betalen, stortingen in orde maken. Cees vraagt zich af waarom ze daar nu pas mee beginnen. Nou antwoordt Mark, omdat ik ook steeds op jou moet wachten de afgelopen tijd. Jij moet het nog leren. Ik heb speciaal gewacht want jij moet die banken gaan boeken, Cees. Cees merkt met lichte verbazing op dat hij heel de middag beschikbaar was. De irritaties beginnen langzaam op te lopen zo ook bij Mark. Hij irriteert zich dat Cees niet naar hem is gekomen of er even tijd was. Ja dat moet jij doen antwoordt Cees vervolgens. Ik weet niet dat dit nu allemaal moet! Dat weet jij ik niet.Van de week kwam ik om drie uur naar je toe maar dan ben je moe of je hebt slecht geslapen kaatst Mark terug.Volgens Cees schiet Mark in de aanval, ik stel een normale vraag benadrukt hij. Het is ook nooit goed bij jou gaat Mark verder. Je hebt nu de leiding van de financiën. Een discussie ontstaat of beter gezegd ruzie. Ga je weer zielig lopen doen Ceesie zegt Mark kwaad. Ik vraag of je normaal kunt doen en normaal met me om kunt gaan. Lekker respectvol zegt Cees tussen de woorden van Mark door.Je had gisteren al naar me toe kunnen komen om te melden dat de afsluiting van de maand er aan komt en dat we aan de bak moeten. Ik heb je er niet over gehoord. En ik ga vanavond niet tot diep in de nacht aan de gang voegt hij eraan toe.Hoezo? zegt Mark fel, je bent toch wakker steeds? Dan kunnen we toch gewoon doorgaan, of niet?

Dan komt er uiteindelijk een oplossing. Gaan we dan van tien tot twee aan de gang vraagt Mark. Cees antwoordt het prima te vinden maar wil niet op het toontje van Mark in gaan. Jij vindt het weer prima doet Mark Cees na. Doe nou eens normaal tegen me schreeuwt Cees. De manier waarop je tegen mij praat! Dat is niet normaal Mark! Mark lijkt er klaar mee te zijn, wat moet ik dan zeggen? Wil jij tot twee uur aan de gang gaan met me?, Nee antwoordt Cees, niet tot twee uur vannacht. Lijkt je 23:00 uur niet lang genoeg? Ik ben constant voor iedereen bezig. Constant! Zeg ik dat dan? vraagt Mark zich af.  Dat je niet bezig bent? Waarom nou deze discussie? We hadden het geld al geteld kunnen hebben merkt Cees op die de ruzie probeert te sussen. Oh, nou wel hè? zegt Mark nog altijd boos. Daar hadden we vanmiddag ook de tijd voor! Cees verheft zijn stem nog iets en wil nu dat Mark normaal tegen hem praat. Ik ben helemaal klaar met jou, Cees. Echt waar zeg Mark terwijl hij weg loopt. Het zit me tot hier. Echt waar, ik ga voegt hij eraan toe. Cees mompelt nog wat na en Mark gaat echt weg. Nou loop je weg merkt Cees boos op. Het venijn zit hem tot in zijn staart. Ratten zijn het. Ratten. Hoe zal dat vandaag aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *