Wim stond Cees af te luisteren?!

Wim stond Cees af te luisteren?!

Na de barstende ruzie over de financiën tussen Cees en Mark besloot Cees nog even na te praten. Cees besloot zijn kant van het verhaal te delen met Rowena vlak voordat iedereen naar bed ging. Maar Rowena was niet de enige die naar het gesprek luisterde…

In de slaapkamer begint Cees te vertellen terwijl Rowena haar slaapspullen pakt. Het gesprek ging volgens Cees alle kanten op terwijl hij alleen maar wilde weten waarom alles vanavond nog moest. Daar kwam hij kennelijk niet uit en toen liep ie kwaad weg. Rowena denkt dat Mark gewoon wilde kijken of Cees het wel aan zou kunnen. Volgens Cees is dat niet zo. Hij had het liefst gezien, want dat vroeg hij drie keer in ons gesprek oh je wilt zeker niet meer. Zeg het dan dat je niet wil. Dat had hij willen horen. Hmm antwoordt Rowena, ik vind het knap dat je wel door bent gegaan Cees voegt ze eraan toe. En Cees vertelt verder, ik zei nou dan gaan we morgenochtend verder. Toen zei Mark nee want dan hebben we centraal. Waarop ik zei nee dat hebben we helemaal niet, dat is pas morgenavond. Toen zei Mark weer van ja maar dan heb je weer wat anders morgenochtend. En toen zei ik nee helemaal niet, als wij gaan zitten niet. Ik wordt er helemaal moe van merkt Rowena op. Goed bezig, je bent een sterke man. Cees wil ook weg gaan maar doet dan een ontdekking, hij gaat terug richting Rowena. Weet je wie hier nu staat mee te luisteren? Wim. In de kapsalon voegt hij eraan toe. Waar hij nooit komt, godsiemijne. Gestuurd door Mark en staat nota bene om het hoekje! Cees laat vervolgens aan Rowena zien waar Wim stond. Daar stond ie en ik zie hem en loopt gewoon weg! Rowena gaat er neit echt op in en Cees loopt vervolgens richting de horecakeuken. What a game zegt hij lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:46

    Als er een is die anderen altijd afluistert dan is het Cees wel.In deze geef ik mark wel degelijk gelijk.Cees heeft steeds smoesjes als hij mark vraagt….cees kom er even bij dan zullen wij de financiën doen.Maar dan heeft hij wel iets om wat anders (zgn) iets te doen. Dus cees moet niet zeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *