Mark en Cees leggen het bij

Mark en Cees leggen het bij

De ruzie waar we eerder over schreven lijkt alweer over te zijn. Mark en Cees hebben namelijk zojuist een gesprek gehad waarin ze het goedmaken. De twee hadden een gesprek op de bank wat helaas niet helemaal te volgen was door de stream wissel. Gepland door de regie of niet als we terug beeld hebben horen we Cees tegen Mark het volgende zeggen. Wat er gebeurd is gisteren vergeten we. Ik ben het alweer kwijt. Het is jou kindje en ik heb er begrip voor. Laten we nu gewoon kijken hoe we dit op een goede manier kunnen doen voegt hij eraan toe. Mark geeft vervolgens toe dat hij Cees wat onder druk wilde zetten. Zo zou hij wellicht beter presteren. En zou meer initiatief willen zien vanuit Cees. De heren spreken vervolgens af dat als Cees zaken signaleert hij het opschrijft. En Mark laat Cees zijn gang gaan. Als volgende week nog niet alles ingeboekt is dan pas is er rede om boos te worden. Vraag me om hulp als je die nodig hebt benadrukt Mark. Cees laat verder weten ondanks de ruzie goed te hebben geslapen en wil dat beide zich beter focussen. Laten we hopen dat het voorlopig goed blijft tussen de twee en dat de financiën alsnog op orde komen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *