Mark vindt de actie van Michael niet fair

Mark vindt de actie van Michael niet fair

We schreven net al over het centraal over botox. Michael heeft toegegeven dat hij een botox behandeling geregeld heeft zonder enig overleg. Echter na de heftige uitleg leken de meeste bewoners het wel te snappen. Mark en Gina spraken alles nog eens na wat vonden zij precies van deze actie?

Ik snap enigszins waarom hij het doet, maar dat is mijn Utopia niet begint Mark het gesprek met Gina. Gina probeert wel uit te leggen dat je in Utopia ook moet laten zien dat ieder mens mag zijn wie ze mogen zijn. Wel heb ik zoiets van, had die botox twee weken eerder gedaan, voordat je hier kwam voegt ze er aan toe. Maar aan de andere kant, ik heb opgezocht dat het in één keer kan verzakken. Dus je hebt het niet voor het zeggen gaat ze verder. Mark antwoordt dat hem dat niet dwars zit. Volgens hem wordt het gewoon iets te zoetsappig, iedereen snapt alles maar. Normaal wordt je kop eraf gehakt, net als we bij Cees doen. Gina snapt het wel en geeft vervolgens een voorbeeld, zij zou zich ook zekerder voelen als er een zonnebank zou komen. Maar daar komt nu ook niks van in. Maar toch is dit volgens Gina anders, ik blijf Gina maar Michael kan zichzelf niet zijn. Mark antwoordt dat hij er niet zoveel mee heeft en Gina legt uit dat ze met vijftien verschillende personen en karakters een samenleving opbouwen. En dat het mooi is om dat naar buiten te brengen. Mark geeft vervolgens zijn mening over het hele voorval, Michael heeft een fout gemaakt, door het zo te doen. Toen ik hoorde dat die botox langs kwam, brak m’n klomp. Maar hij legde vanavond zijn verhaal uit en toen snapte ik het. Maar het eerste wat in mij op kwam is had je dat niet voor Utopia kunnen doen? Deze stunt is niet fair. Maar ik snap wel dat hij zich zwaar rot voelt. Het is kut om zo te leven. Het raakt me wel, maar ik wil hier niet mee belast worden. Als we alle 15 op deze manier leven… Mark en Gina praten nog lang verder over dit onderwerp. En uiteindelijk horen we Mark fluisteren misschien is het wel tijd om te gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. CJ at 10:47

  Botox hoort niet in een Utopia!!!!! er verhongerde zoveel mensen in de wereld
  en meneer wil botox, met botox ken je geen eten kopen, dat is pure luxe walgelijk!!

 2. adriana46 at 19:26

  Ik sta ook achter de mening van Mark. Ja natuurlijk had hij het voor zijn Utopia avontuur kunnen doen.
  Maar Mark en velen zullen wel aanvoelen, dat die Michael puur voor de kosten van deze behandeling naar Utopia is gekomen. Niet eerlijk! Michael deed al mee met travestietenshows, dus het zielig uit de kast komen, zoals ze ons willen doen geloven, is de grootste onzin. Dit is door dat “heerschap” zo gepland. Fair kan ik het zeker niet noemen 🙁

 3. beetje at 14:26

  Sinds Mark geen utopiaan van 2015 is geworden is zijn gedrag zo ego.
  Hij loopt daar rond met een air van heb ik jouw daar.
  Hij is te gefrustreerd.
  En oké dat verhaal van de botox is Mssn niet helemaal eerlijk gegaan.
  Maar Mark heeft ook zat dingen gedaan die niet door de beugel konden.
  Hij eindigde zijn verhaal tegen Gina met mooie woorden.

 4. maria at 12:10

  Ik kan maar een ding zeggen…Ik ben het roerend eens met Mark. Hij had het kunnen doen voordat hij erin kwam.Alleen al de woorden van michael ..Ik wil het en doe het toch. HIJ zit er net 2 weken in!!!!Sorry maar vind het een IK persoon. Dus ben het met je eens Mark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *