Bekijk Slagerij van Kampen in Utopia terug

Bekijk Slagerij van Kampen in Utopia terug

Gisteren was natuurlijk het verjaardagsfeest van Cees. Het werd groots gevierd en daar hebben we al een verslagje over gemaakt. Maar voor diegene die het gemist hebben, we hebben een filmpje gevonden waar het optreden van Slagerij van Kampen is opgenomen. Ben je benieuwd hoe het eraan toe ging? Bekijk het concert dan terug in onderstaande video. Van al dat getrommel wordt je vast en zeker wakker op deze druilerige dinsdag. En dan gaan wij uiteraard verder met het omschrijven van nog meer Utopia nieuws! Kom je later even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *