Michael wacht op zijn botox behandeling

Michael wacht op zijn botox behandeling

Terwijl Michael wacht op zijn botox afspraak heeft hij een gesprek met Ramona. Hoe gaat het nu precies met Michael?

Heb je wel kunnen slapen vannacht vraagt Ramona aan Michael. Een paar uurtjes antwoordt Michael. Weetje gaat hij verder, als je thuis bent en je maakt dit soort afspraken, dan kan je rustig slapen en bereid je je goed voor. En hier is eerst die spanning en daarna moeten slapen. Ja, dat is too much. Ramona snapt het wel maar inmiddels is het hoge woord eruit. Ze komen zo met een stoel vraagt Ramona nieuwsgierig. Dit bevestigd Michael en Ramona concludeert dat er dus geholpen moet worden met tillen. Maar ik heb ook gevraagd in de mail of ze mijn column kunnen meenemen, van 8 jaar terug vertelt Michael verder. Dan kan iedereen mij nóg beter begrijpen. Er is veel onwetendheid. Ik hoop dat dat iets moois is om mee te geven aan jullie. Verder gaat het nog over Utopia. Er wordt gevraagd of Michael gevraagd is voor het programma en dit bevestigd hij. Daarna volgt er uiteraard een streamlock…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:19

  Ik vind nadat hij zo kort erin is al snel wat mag.
  Er mag maar voor twee euro gekocht worden p.p. aan avond eten er kan geen fruit of andere snoep komen, maar wel een botox behandeling waar hij geld voor vraagt voor een dokter die dan de behandeling gratis doet, wat wil hij volgende keer
  Dit had hij buiten Utopia kunnen doen hij moet gewoon hulp zoeken als hij niet goed in zijn vel zit dat hij zich meer vrouw voelt

  • klaas at 16:00

   ik vind het kanp wat hij doet …en een die niet weet hoe het voelt als je niet goed in je vel zit wat voor reden ook het mag zijn laat iedeer zijn eigen keuze maken .als hij zo op deze manieer zich wat gelukiger voelt is dat zo ……zoon leven is al niet makelijk ….lees als er maar is over inf meer het maar is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *