Michael gaat niet rustig aan doen in Utopia

Michael gaat niet rustig aan doen in Utopia

Micheal heeft na het gesprek met Victoria ook nog een goed gesprek met Gabriëlle. Daar vertelt Michael dat hij niet in Utopia is gekomen om rustig aan te gaan doen…

Bij de keuken hebben de twee een gesprek, Michael zegt dat je dag één rustig op moet bouwen maar ik heb wel een mening en ben niet gekomen om m’n mond te houden. Gabriëlle is het daarmee wel eens. Je moet ook niet je mond houden is haar antwoord. We zijn allemaal mensen die ons mond opendoen. Toen je binnenkwam dachten wij allemaal oké dat gaat wat worden, dat wordt een pittige. Maar we zijn ook allemaal heel tolerant we hebben alles al meegemaakt voegt ze eraan toe. Michael vertelt nogmaals waar hij voor is gekomen. Ik wil heel graag lesmateriaal maken voor scholen, over homoseksualiteit. Met een lesboek en dan drie uur in de week lesgeven. Gabriëlle geeft toe dat ze denkt dat hij wel tegengas zal krijgen van mede bewoners en dat hij er hard voor zal moeten vechten. Michael vindt dat herkenbaar, schat als ik hier uit ben moet ik nog steeds vechten voegt hij eraan toe. Het motiveert mij om tegengas te krijgen, dat motiveert mij. Kom maar op! Ik denk ook wel dat het jou gaat lukken antwoordt Gabriëlle. Die opmerking wordt Michael bijna te veel, ik ben wel echt heel lief en emotioneel persoon voegt hij eraan toe. De twee knuffelen elkaar vervolgens en het gesprek is ten einde gekomen. Zal Michael veel tegengas krijgen? Zal hij zijn doelen kunnen behalen in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bardy247 at 19:34

    Ik hoop dat hij nu eens een bewoner zal zijn die ook na een paar weken in Utopia zijn kracht zal behouden en zijn ambities zal najagen. Ik vrees in zijn geval, dat hij binnen de kortste keren als een nachtkaars uitgaat.

    Tot op heden komen de nieuwelingen met veel tamtam binnen en zullen ze een waardevolle aanvulling zijn in het programma, maar gaan ze binnen de kortste keren mee in de lamlendigheid.

    Als je voor de gein eens naar de bio’s kijkt op de website van Utopia, zul je zien dat eigenlijk niemand bezig is met waar hij/zij mee is binnengekomen.

    De ouwe getrouwen zorgen er binnen de kortste keren dat de binnenkomer in het gareel loopt. Dat komt naar mijn mening doordat ze voor de lieve vrede en “de samenleving” alle conflicten uit de weg gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *