Victoria geeft advies aan Michael

Victoria geeft advies aan Michael

Michael en Victoria hebben een goed gesprek gehad. Michael is nog maar enkele uren in Utopia en omdat Victoria ook nog niet zo lang rondloopt besluit hij het gesprek met haar aan te gaan voor wat advies.

Michael begint het gesprek in de keuken, hij is benieuwd hoelang Victoria al in Utopia zit en hoe zij haar eerste week is doorgekomen. Ik weet niet wat me te wachten staat en ik vind het best spannend voegt hij eraan toe. Zullen we even lekker op de bank gaan zitten stelt Victoria voor. Dan kunnen we lekker kletsen. Zo gezegd zo gedaan, als de twee op de bank zitten begint Victoria te vertellen over haar eerste week. Je moet gewoon je momenten pakken adviseert ze. Je bepaald hier je eigen plekken en momenten. Er zijn dingen die gezamelijk moeten gebeuren daar ga je dan gewoon in mee. In de tussentijd kun je lekker aarden voegt ze eraan toe. Michael geeft toe dat hij spanning heeft maar hij ook nog een andere spanning voelt. De hele vibe van spanning en verdriet heerst hier merk ik. Er is natuurlijk zoveel gebeurd. Ik vind het leuk dat ze zo enthousiast reageren op mij maar je merkt wel dat er iets aan de hand is voegt hij eraan toe. Victoria antwoordt dat er inderdaad spanningen zijn maar daar moet je aan wennen. Er is hier zoveel beweging dat de emoties en spanningen van de mensen een beetje blijven vibreren gaat ze verder. Maar de groep is sterk en vangt elkaar goed op. Het acceptatie level is hoog hier. Michael is blij om dat te horen, ik vind niet dat ik met iedereen een goede klik moet hebben als ik maar niet in een hokje word gestopt. Dit is in de buitenwereld al genoeg gebeurd. Ik ben natuurlijk wel een nicht nicht maar ook weer geen handtaswerper! voegt hij eraan toe. Victoria benadrukt dat ze nog goed weet hoe voor haar het moment was toen ze Utopia binnen ging. Ik vond het best een eng moment omdat alle ogen op mij gericht waren geeft ze toe. Michael is die aandacht wel gewend zeker met zijn shows. Alleen nu laat ik mijn pruik weg. Maar dat is ook een van de dingen waarvoor ik hier ben gekomen. Mezelf vinden en niet altijd maar ergens achter schuilen. Michael moet nog even wennen, zijn draai vinden maar dat gaat vast en zeker lukken toch? Wat vinden jullie van de nieuwe aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 21:46

  Leuk hoop ik, komt weer wat beweging in Utopia..
  Maar wat ik wel mezelf afvraag is waarom Utopia als podium fungeert. Waarom via Utopia aandacht vragen voor een bepaald onderwerp.
  Hij wil niet in een hokje gestopt worden, maar dit doet hij zelf op deze manier toch.
  Je zet jezelf weg als een probleem.. Waar aandacht voor moet komen.
  Zelf heb ik totaal geen moeite met homo’s, ook niet met travestieten, iedereen moet zich zelf kunnen zijn, maar sommige drag Queens vragen ook om aandacht, en niet iedereen is daar van gecharmeerd, en daar moet je ook rekening mee houden.
  ik ken Michael nog niet, maar hoop wel dat hij geen drama Queen is, als je een voorbeeld wilt zijn, moet je je ook als voorbeeld gedragen.
  Ik hoop dat we veel leuke dingen zullen mee maken. Samen met Bas die ook lekker zichzelf is kunnen het soms wel eens hilarische tv momenten opleveren.
  Succes in elk geval.

 2. adriana46 at 19:11

  Ik vind het geen wijze beslissing. Zeker niet zo snel na de opspraak over Utopia, na het
  voorval met Arthur. Utopia had al bij menig Nederlander een negatieve oordeel. Versterkt
  door het voorval met Arthur (dierenmishandelaar(s) ) en dan nu een travestiet erin. Een
  weerspiegeling van de buitenwereld ? Zou het niet denken, zoveel rare snoeshanen vind je niet
  in een willekeurig bij elkaar gezet 15 koppig publiek. Ik denk dat het programma, zo zijn eigen
  graf graaft. Of ze krijgen een nieuwe groep van kijkers… 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *