Wat wordt de ontgroening voor Michael?

Wat wordt de ontgroening voor Michael?

Nieuwe bewoner Michael is nu een paar uurtjes in Utopia. Heb je gemist wie de nieuwste bewoner is? Lees dan hier alles over hem terug. Enfin op naar een nieuwe gebeurtenis in Utopia land. Bas en Dominique zijn druk bezig om de nieuwe caravan van Bas onder handen te nemen. Victoria besluit met het stel te gaan praten over de ontgroening van de nieuwste bewoner…

Victoria loopt richting de caravan en gaat naar binnen. Ik zat te denken als jij Ramona en ik de ontgroening van Michael doen en dan kan hij die van ons doen. Do antwoordt dat een goed idee te vinden en is benieuwd wat Victoria voor ogen heeft. Ik wil hem ontgroenen door hem vanavond de koeien te laten doen met Ivan gaat Victoria verder. Maar hij houdt wel van dieren dus een echte ontgroening is het niet voegt ze eraan toe. Do is het daar niet zo mee eens, ik hield ook van dieren tot ik daar met mijn voeten in de blubber stond. Maar of het dat ook echt gaat worden? De dames kletsen nog even verder en zijn benieuwd met wat voor ontgroening Michael zal komen. Ik hoop dat we als man verkleed moeten grapt Do enthousiast. Ik vind Michael echt leuk voegt ze eraan toe. Ook Bas die het allemaal aanhoort ziet het voor zich. Straks bedenkt hij iets heel ergs voor jullie! Een nieuwjaarsduik in de vijver of zo… Jij gaat hem daar toch niet op aansturen he Bas, zegt Do vervolgens streng tegen hem. Bas lacht en Victoria lijkt alles prima te vinden. Ik laat het gewoon gebeuren voegt ze eraan toe. Ik ga er helemaal in mee! Of Michael vanavond daadwerkelijk de koeien moet verzorgen als ontgroening moeten we nog even afwachten. Wel zijn we erg benieuwd met wat voor ontgroening Michael zal komen… Wordt vervolgd!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *