Nieuwe bewoner Michael arriveert in Utopia

Nieuwe bewoner Michael arriveert in Utopia

En toen was daar een nieuwe bewoner die het terrein op liep. De vervanger van Nicole en de tweede van Utopia 2016. Michael heet de nieuwe aanwinst en komt compleet met pruik aangelopen. Mark en Bjorn halen de kist op. Michael is een dragqueen en wordt hartelijk ontvangen door de rest. Als iedereen er klaar voor zit is het tijd voor Michael om zich voor te stellen.

Micheal is 27 jaar en komt uit Den Bosch. Ik kom hier voor de homoseksualiteit aan het licht te brengen. Het is de laatste tijd flink achteruit gegaan, er zijn mensen ontvoerd. Vermoord en ook iemand die dicht bij me staat. We zijn gewoon mensen en dat is omdat ik er ben. Daarnaast ben ik Miss travestie Holland. Ik kom mijn geld verdienen met shows, zoals een dinner show. Maar ik wil hier lezingen laten geven, de politie laten komen. Het roze in het blauw, defensie wil ik laten komen. Het is een belangrijk onderwerp. De asielzoekers zijn gekomen en worden in elkaar gemept en wil daar verandering in brengen. Ook wil ik make up lessen geven en zie me zelf op de markt al staan opgetut suikerspinnen verkopen. Mijn artiestennaam is Megan. Michael staat los van Megan, ik ben hier echt met een doel. Dat wil ik met jullie samen gaan doen. Ik ben snel zenuwachtig en emotioneel. En een paar weken geleden is iemand uit een homo café zo hard geslagen dat deze persoon is overleden. Dat was voor mij echt de druppel. Ik wil hier heel duidelijk maken dat ik er klaar mee ben en dat we hand in hand samen moeten staan. En verder kom ik liefde en vreugde brengen. Ik ben vrolijk, je mag me corrigeren en zeg snel dingen die ik niet mee. Wie het hardst schreeuwt die wordt gehoord, zo ben ik opgevoed. Ik ben ook een emotionele jongen. Ik heb wel één klein probleempje, ik heb een ochtendhumeur. Wat ik wel wil is een sixpack terug, dat is ook een doel voor mijzelf. Michael heeft Utopia niet gevolgd en ik heb de laatste weken wel gedacht laat maar gaan. Ik heb wel wat meegekregen. Verder is Michael half Indonesisch en houdt van koken. Ik ben afgestudeerd op bloemschikken en rouwschikken. Michael grapt dat als zijn Utopia geslaagd is als hij Bas veroverd heeft. Michael vertelt dat hij wel een relatie achterlaat, verder ga ik er niet op in. Ik heb een vader, broer en zus. Dat komt allemaal wel, maar dat is nu niet relevant. Michael geeft zelf ook lezingen en wil mensen daarvoor uitnodigen. Homoseksualiteit is veel mee aan de hand met name in geloven en culturen. Al die dingen moeten naar buiten gebracht worden. De homogemeenschap is erg breed, er zitten verschillende lagen in en niemand weet dat. Er is al veel veranderd maar het lijkt nu weer moeilijker te worden. Dat heeft te maken met invloeden van buitenaf. Ik wil een klein beetje iets terug doen voor de mensen die ik verloren heb. Michael was gelovig maar heeft zich uitgeschreven bij de kerk. Daar was ik klaar mee. De bewoners heten Michael welkom. Benjamin denkt dat alle bewoners het met de nieuweling eens zijn en hem zullen steunen. Michael zou graag in de caravan willen slapen grapt hij met een knipoog. Rowena besluit de nieuwste aanwinst een rondleiding te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *