Het centraal van 12 januari

Het centraal van 12 januari

Tijd om weer wat te bespreken, de bewoners hebben weer bij elkaar  gezeten. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 12 januari terug.

Opening centraal
Bas opent het centraal. Hij heeft een puntje, we huren geluidinstallaties maar ook tafels en stoelen. Misschien moeten we dat zelf aanschaffen. Bjorn vindt dat er niet genoeg evenementen zijn om die allemaal aan te schaffen. Hij vindt het ook wel Utopiaans om op een bankje te zitten of op kussens op de grond. Toch gaat Bjorn uitzoeken wat het gaat kosten, huren en kopen.

De Utopia markt
Daarna begint Bjorn over de Utopia markt, we hadden nu uitverkocht kunnen zijn maar dat is nog niet zo. Rowena vindt dat iedereen er even wat meer mee bezig moet zijn. Er moet een promofilmpje gemaakt worden, maar dat kunnen ze morgen doen. Het gaat heel leuk worden met veel nieuwe stands. Ramona wil weer met theater aan de slag want daar krijgt ze veel energie van. Wie mee wil doen mag aansluiten.

Een aantal mededelingen
Rowena vertelt dat ze creatief bezig is geweest. Ze heeft een aantal dingen opgeknapt en roept iedereen op om even te komen kijken. Wim heeft een nieuw programma om de hele loods uit te kunnen tekenen. Dominique heeft haar eerste post gehad en zit heel goed in haar vel. Ze wil de positiviteit weer terugbrengen in de groep.

B&B en Kapsalon
Cees is het beheren van de B&B goed bevallen. De gasten hebben het vannacht een beetje koud gehad maar hebben het verder heel erg naar hun zin gehad. Hij wil het cortwood graag isoleren of beter verwarmen. De prijzen van Gina’s kapsalon zijn verlaagd en Gina gaat nadenken over de broodjes voor de markt.

Promo’s
Ramona vertelt dat ze een aantal promo’s gaat maken. Die van Cees is al gemaakt en de promo voor de markt wordt morgen gemaakt. De theater workshop van 17 januari wordt een week uitgesteld. De bartendercursus komt in februari maar de datum is nog onbekend.

Utopia Power
Benjamin wil binnenkort onder de armoedegrens gaan leven. Hij gaat de Utopia Power voorbereiden. Dat wordt een stevige burger voor bij de markt. Ze gaan binnenkort de burgers maken zodat iedereen kan proeven en zijn mening erover kan geven.

Camera
Dominique wil graag investeren in een nieuwe camera. Want de promo’s worden nu met een telefoon gefilmd. Maar de camera van Cees kan ook filmen dus ze gaan het voortaan daarmee doen.

Verjaardag van Cees
Cees zegt dat door alle opschudding van het vorige centraal over zijn verjaardag nu extra veel kaarten zijn verkocht. Op dit moment zijn er 139 kaarten verkocht. Dus don’t worry be happy! voegt hij eraan toe. Er ontstaat meteen weer een felle discussie, dus het onderwerp wordt snel afgekapt.

Poëzie bundel Victoria
De poëzie bundel van Victoria is nu digitaal. Ze gaat een poëtisch verhaal maken van het levensverhaal van een mevrouw. Ze is ook nog bezig met een bundel van gebundelde krachten.

Spelletjes
Bas wil voor de markt spelletjes maken. Mark ziet wel geld in het project, dus hij wil erin investeren. Bas wil pesto, humus en guacamole maken voor de markt. En hij heeft een caravan gekocht. Bjorn vult nog aan dat hij die caravan zelf gekocht heeft. Bas vertelt dat hij een graffiti artiest heeft benaderd om de caraven te spuiten.

Hart onder de riem & einde centraal
Rob wil van de gelegenheid gebruik maken om Ivan een hart onder de riem te steken. Hij vindt het super knap hoe hij met alle commotie omgaat. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *