Dominique is vandaag jarig!

Dominique is vandaag jarig!

Nieuwste bewoner Dominique is vandaag jarig! Op dag 742 in Utopia is ze maarliefst 25 jaar jong geworden! En dat werd uiteraard gisteren al gevierd. Om 00:00 komt de groep bijeen om te zingen zoals we dat gewend zijn. Do slaat haar handen voor haar gezicht, ze had het even niet verwacht. Vervolgens wordt de fles bubbels ontkurkt en ingeschonken. Uiteraard volgen er nog felicitaties van haar mede bewoners. Als de nieuwe dag is aangebroken is het tijd voor verjaardagspost en die komt Bas dan ook brengen. Ze krijgt verschillende brieven van onder andere haar zus, vader en oma. Haar vader schrijft onder andere dat hij gezien heeft dat zijn dochter haar draai gevonden heeft en heeft zich aangemeld voor de fanpage van Do op Facebook. Maar ook de aandacht die ze van Bjorn krijgt is opgevallen. Er volgen vele kaarten, brieven en verjaardagskaarten en dat Dominique wel wat. Ze werd er even emotioneel van maar gelukkig was Bas daar om haar te troosten. Uiteindelijk valt ze bij hem in de armen en leest rustig verder. De jarige lijkt dat wel fijn te vinden, de dag van deze jarige begint alweer goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *