Ramona jaloers op Bas?

Ramona jaloers op Bas?

We schreven er zojuist al over, het gesprek tussen Do en Ramona. Niet veel later besloot Ramona ook nog met Bas te praten. Dit deden de twee buiten op het wel bekende rokersbankje.

Als de twee eenmaal zitten begint Ramona over haar probleem, ze heeft zich er al de hele dag over ingehouden. Maar vertelt dat ze het verschrikkelijk vind dat hij met Do in de nieuwe caravan gaat slapen. Op een een of andere manier wil ik het gewoon niet voegt ze eraan toe. Bas is wat stilletje, het lijkt erop alsof hij even niet weet wat hij hierop moet zeggen. Ramona lijkt dat ook aan te voelen en zegt dan ook dat ze het zelf wil oplossen. Blijf lekker slapen benadrukt ze, doe lekker jullie ding en ik doe het mijne. Bas vraagt zich af of ze nog steeds matties zijn. Ramona knikt en antwoordt nog steeds matties… Ramona lijkt wat jaloers te zijn, spelen er dan toch wat gevoelens bij haar op?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *