Do en Ramona praten over Bas

Do en Ramona praten over Bas

We blikken nog even terug op gisterenavond, Ramona en Dominique waren in de koeienstal bezig. Al snel kwam er een gesprek op gang wat over Bas ging. De twee moeten namelijk even iets uitpraten.

Ramona vertelt tegen Dominique dat ze het zwaar heeft. En Do vraagt zich op haar beurt af of zij iets met dat probleem te maken heeft. Het is me opgevallen dat je me vaak ontwijkt, dat gevoel krijg ik een beetje. Ramona kan haar geen ongelijk geven, ze vertelt dat Do gelijk bij binnenkomst aan haar vroeg of ze verliefd zou zijn op Bas. Dat heeft mij geraakt voegt ze eraan toe. Bas is heel speciaal voor mij, een maatje maar ik zie hem ook als een soort broertje voegt ze eraan toe. Ik vind het best heftig dat jij dit zomaar oppikt. Dominique stelt haar gerust, althans dat probeert ze. Ik wil je nooit kwetsen maar was gewoon nieuwsgierig. Daar vind ik je veel te leuk voor voegt ze eraan toe. Maar volgens Ramona zit niet alleen daar het probleem. Jullie gaan nu samen in de caravan slapen. Do antwoordt dat als ze dat te moeilijk vindt ze het niet doet. Maar volgens Ramona is dat niet nodig, ik wil niet dat je het verkeerd oppakt. Ik begrijp mezelf ook niet helemaal meer…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *