Arthur verlaat Utopia

Arthur verlaat Utopia

En dan is dit als het goed is het laatste berichtje over Arthur. We hebben er veel over geschreven, velen hadden een mening over het voorval. De commotie liep uiteindelijk zo ver op dat het Ivan het in de krant las waardoor hij uiteindelijk besloot dat de puppy weer terug naar de fokker zou gaan. Alfred de fokker is er inmiddels geweest en heeft het hondje weer meegenomen. Ook in RTL Boulevard is Ivan uitgemaakt voor van alles met name door Albert Verlinde. Hier gaan we dan ook verder geen aandacht meer besteden. Alfred werd ontvangen in Utopia en ook daar vertelt hij over de (negatieve) aandacht. Ook kwam hij in het interview voor bij RTL Boulevard. Enfin terug naar het vertrek, Arthur lijkt het een beetje aan te voelen dat er iets gebeuren gaat. Alle bewoners geven hem nog een laatste knuffel en daarna hurkt Ivan neer bij het diertje. Het hondje gaat zitten en Alfred merkt op dat hij het knap vindt hoe goed de pup al luistert. Ook is hij al zindelijk, ik vond de hond ook erg vrolijk toen hij hier was. Volgens Ivan kwam het diertje geen aandacht tekort. Maar als er twijfels ontstaan over de gezondheid van de pup dan voelt dat niet goed voor mij. Hoe moeilijk ik het ook vind voegt hij eraan toe. Alle bewoners lijken er treurig onder te zijn Dan is het tijd om weer te gaan, als er gevraagd wordt waar de pup naar toe zal gaan is dat waarschijnlijk bij de fokker zelf. Eind goed al goed zullen we maar zeggen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 23:24

  Het is absoluut niet goed te praten wat Ivan deed maar hij had geen enkele kennis van opvoeden en hield echt wel van Arthur.Weten jullie wel hoe honden in Spanje door de jagers behandeld worden?Ze worden uitgehongerd om beter te kunnen jagen.Wanneer zij niet goed jagen worden zij op gruwelijke wijze mishandeld.Daar moet actie voor ondernomen worden.

 2. lena at 22:47

  Wat een commotie allemaal. Heb jullie al eens gezien hoe baasjes buiten hun honden behandelen. Pak die maar eerst aan. Ivan bedoelde het goed maar moest nog veel leren. Die hond kwam niks te kort. En nee hij had niet mogen schoppen, maar hij zou goed voor het beestje zorgen. Ze hadden ivan meer begeleiding moeten geven. Hij heeft nooit een hond gehad. Om hem nu op die manier omlaag te halen , gaat te ver.

 3. Rina at 22:23

  Het is goed dat het hondje weer terug is bij de fokker, Jammer voor Ivan en vervelend voor hem op wat voor manier het moest gaan. Maar dat hij al zindelijk is en luistert en vrolijk zegt toch wel dat hij het niet slecht heeft gehad.
  Mensen moeten niet zo gauw oordelen.

 4. adriana46 at 20:42

  Ik wed dat dit de kijkcijfers omhoog gooit. Maar ik vind het in en in triest als ik
  zo die beelden zie van Ivan die afscheid neemt van Arthur. Want ja Ivan hield
  veel van dat beestje. En voor Ivan extra hard: Nicole zijn maatje 15 maanden lang
  en de pup die Nicole kocht als troost voor hem, als zij Utopia zou verlaten. Beiden
  dezelfde dag weg. Dit is echt verdrietig.

 5. Dorina at 20:10

  Zielig voor ivan en de andere bewoners. En die albert verlinde moet zich diep schamen zijn uitspraken kunnen mensen ook aangifte van doen

 6. Sonja Hiemstra at 20:03

  Het is beter zo, de onbeheerste woedeaanvallen van Ivan kunnen de pup beschadigen. Ik geloof wel, dat hij van het hondje houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *