Ivan besluit Arthur terug naar de fokker te sturen

Ivan besluit Arthur terug naar de fokker te sturen

Na het lezen van alle commotie rondom puppy Arthur in de krant heeft Ivan een drastisch besluit genomen. Hij is er zelf kapot van en roept de groep bijeen voor een belangrijke mededeling.

Als iedereen bij elkaar zit vertelt Ivan dat hij Arthur weer terug wil geven aan de vorige eigenaar. Ik heb veel energie en moeite in Arthur gestoken want ik vind dat hij dat verdiende. Ik wil niet dat daar twijfel over bestaat. Om die reden ben ik eigenlijk genoodzaakt om deze beslissing te nemen voegt hij eraan toe. Verder is Ivan is dat als er nu iets met de hond gebeurt, ook al is het buiten zijn macht, dat hij daar dan de schuld van krijgt. Ik heb nooit eerder een hond gehad en ook ik moet veel leren gaat hij verder. Ik wilde het wel graag en ik heb zeker die ambitie. Maar je ziet wat je over je heen krijgt voor een incident zoals dit. Dan wordt alles vergeten wat je voorheen gedaan hebt. Dat is het mij niet waard. Dan ben ik bang dat er een beeld van mij wordt geschetst wat totaal niet klopt. Hoe moeilijk ik het ook vind, dit is de juiste beslissing. Daarna begint Ivan te huilen, als je mij had verteld dat ik om een hond ging huilen een paar maanden geleden dan had ik je voor gek verklaard. Andere bewoners zijn ook geëmotioneerd door het besluit van Ivan. Ik heb genoten van hoe je met Arthur bent geweest zegt Ramona. Ik vind het echt heel erg jammer. Ook Victoria doet haar zegje, er zijn weinig momenten dat de tranen bij mij zo hoog zitten. Laat de woorden van de mensen buiten veel minder zwaar wegen dan de woorden van de mensen van hier. Ze hebben een vertekend beeld. Het oordeel is onterecht. Laat ons toe om jou te steunen. Het protest van ons is vele malen sterker dan het protest van buiten. Ook Gina en Benjamin moeten huilen. De pup heeft veel teweeg gebracht in huize Utopia. Ivan eindigt zijn speech dat het oneerlijk is maar er zit niets anders op dan dit. Daarna besluit Ivan Alfred de fokker te bellen en legt nogmaals uit wat er gebeurd is. Volgens de fokker kan het gebeuren en het is gebeurd. Hij vond Ivan met Arthur een leuk stel.  En vindt dat alleen de negatieve zaken belicht werden terwijl er ook positieve waren… Vanavond zal Alfred Arthur uit Utopia op komen halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Manon at 17:54

  Wat een commotie! Ik ben echt geen fan van Ivan maar vind dit toch echt te ver gaan! Hij heeft een fout gemaakt, deze toegegeven en dan verdien je naar mijn idee nog een kans! Echt, wat een kansloze mensen die gaan staan protesteren bij de poort! Diep triest dit! Gelukkig zijn we in Nederland heel goed in het oordelen en veroordelen van mensen! Bah…

 2. Tonny at 17:15

  Ivan we steunen je voor en na dat arthur weg is.de meeste kijkers hebben jou tot aan de grond gelijk gemaakt maar door de echte fans en familie en vrienden blijven wij je steunen. We hebben een email gestuurd naar sbs6 over arthur.. komt goed jonge
  Dan zijn er heel veelmensen die helemaal geen hond horen tehebbenblijf daar aan denken.

 3. caroll at 17:09

  Laat de bewoners het filmpje maar eens zien. Misschien denken ze er dan iets anders over.
  Gelukkig voor het hondje dar hij eruit gaat.

 4. TINEKE at 17:04

  jes, het diertje word veilig gesteld, nu Ivan ook eruit dan is de cirkel rond. Echt wat zijn de mede bewoners blind zeg echt jammer dit is echt struisvogel politiek. Natuurlijk is het zo iemand kan zich mooi en charmant voor doen. Ivan heeft echt 2 gezichten. Het is echt een driftig kind dat zijn zin niet krijgt. Waarom durven mensen toch nooit voor de waarheid uit te komen, ja je stoot je hoofd dan soms nou zowat, eerlijkheid duurt het langs en dat moet ook kunnen. maar Utopia is vaak leugenachtig, al volg ik het goed om altijd de hoop te blijven houden in het goede van de mens, maar dat is me tot nog toe bij Ivan niet echt gelukt. Net als bij ex bewoners daar lukte het bij sommige ook niet , maar die waren laf en vijandig, Ivan is argressief en laf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *