Ivan leest in de krant over commotie rondom Arthur

Ivan leest in de krant over commotie rondom Arthur

En daar hebben we weer wat berichtgeving over het schop incident met betrekking tot puppy Arthur. Normaal gezien worden alle nieuwsartikelen in de krant onherkenbaar gemaakt als het over Utopia gaat maar vandaag is dat niet zo. Ivan leest vol verbijstering over de commotie die rondom Arthur is ontstaan.

Ivan leest de krant en hij weet niet wat hij leest. Er staat een grote kop in de krant die over hem gaat. Ivan leest de krant en ziet al snel het artikel over hem voorbij komen. Ivan is er kapot van. Al zwijgend loopt hij langs de groep. Ze staren hem aan en vragen zich af wat er is. Hij wijst naar de krant. Rob begint te lezen, what the f*ck horen we hem zeggen. Wow! Hoezo zou je dat diertje schoppen?! voegt hij eraan toe. Ivan gaat ondertussen naar Bas, jij had het over oneerlijkheid he? Dan moet je nu de krant lezen. Bas snapt het niet en begint ook te lezen. Ivan de verschrikkelijke is nu de gebeten hond leest bas voor. Serieus?! zegt hij verbaasd en leest snel verder. Ivan besluit een sigaretje te roken, Rob besluit mee te gaan. Je weet hoe het werkt troost Rob hem, bullshit verhaal voegt hij eraan toe. De streamers weten echt wel hoe de vork in de steel steekt. Je bent hartstikke goed met dat beestje. Ook als je dit artiekel hebt gelezen vraagt Ivan zich af. Rob denkt van wel, niet iedereen denkt aan sensatie. Sommigen lezen dit soort berichten in de krant niet eens. Het artikel is hard aangekomen voor Ivan, wat zal dit met hem doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. johanna at 16:56

  het is niet goed te praten wat Ivan gedaan heeft met de pup.iedereen heeft kunnen zien wat hij gedaan heeft.wel degelijk geschopt en aan de halsband rond geslingerd.de andere bewoners hebben dit nooit gezien aan gezien die nog te bed lagen,er is dus niemand die het heeft gezien.ik ben er heel erg van geschrokken,zo ga je niet met dieren om.maar nu laat Ivan toch zijn gevoelens spreken en dat het beter is de pup terug naar de eigenaar te doen.ik heb de streams gezien ,en heb ik best medelijden met hem.hoe gek het ook klinkt.mij is geleerd geen medelijden te hebben met iemand die dieren mishandeld.maar toch.ik hoop dat hij zijn lesje heeft geleerd,en nooit of te nimmer meer een pup of volwassen hond neemt.maar dit alles heeft hij te danken aan Nicole.die komt er nu mooi mee weg,zij is immers de aanstichtster van dit alles. ik ben benieuwd of zij hier ook nog op reageert.

 2. tineke at 16:47

  hahahahaha scheit laars, wat naief van rob en Bas jongen let goed op hij heeft echt wel geschopt ga weg jij zei hij er nog bij. het is ect op vast staande feiten gebaseerd Ivan ga naar huis en verstop je goed. je moest je schamen, nee zielig doen wie is hier zielig het hondje met zo n baas. haal onmiddellijk Athur de puppy weg nu kan het nog nu kan het dier nog wennen bij lief hebbende mensen.
  rEGIE GRIJP IN HADDEN JULLIE ALLANG MOETEN DOEN.

 3. anneke at 15:57

  Ik heb de beelden bekeken en zag dat hij het hondje aan zijn riem pakte en hem omhoog trok en van de een naar de andere kant zette.
  En dat hij de hond met zijn been of schopte of omhoog trapte en dat is geen van bijde goed te praten het hondje huilde.

 4. ellen holtzhuizer at 15:12

  Buiten de feiten zoals deze bekend zijn in de media snap ik niet dat de programmamakers het goed vonden dat er een pup in Utopia kwam. De pup gekocht door en gegeven aan iemand die geen enkel verstand van honden heeft getuigd van weinig tot geen respect voor dieren! Het eerste levensjaar van een pup is bepalend voor de rest van zijn leven…een pup moet gesocialiseerd worden zoals het wennen aan veel mensen/kinderen/honden/verkeer en noem maar op.. dit kan nooit binnen de omheining van Utopia. Er is daar niemand die geschikt is om een pup op te voeden
  🙁
  Wat als het diertje straks buiten komt in een compleet andere wereld? En wat als hij dan bijv. een kind bijt… wie is er dan de dupe??? precies het hondje :'(
  Ik snap als geen ander dat dieren een verrijking in je leven zijn maar waarom een pup??? Als je dan iets goed wilt doen had dan een ouder hondje uit het asiel gered!!! Ook de fokker had dit kunnen weten maar geld is natuurlijk weer belangrijker

 5. MarieJoan at 14:45

  Nee, Dorina , ze moeten de bewoners de filmpjes laten zien.
  Dan kunnen ze zelf oordelen,ik denk dat velen zullen schrikken.
  Dit is nml. de ware Ivan, als hij zijn zin niet krijgt en het niet gaat zoals hij het wil.

  • David Brigham at 16:46

   Helemaal met je eens. Het is eng hoe volkomen blind Ivan-groupies binnen en buiten de loods hun idool aanbidden en elke realiteit gewoon ontkennen. Het was onacceptabel wat Ivan gedaan heeft, meerdere keren, en nee, het is geen mishandeling in de zin van hard slaan en schoppen. Maar het kan echt niet. Het Telegraaf artikel is trouwens best genuanceerd, en mw Grauss zegt wat iedere dierenliefhebber al vond (een pup hoort niet in die loods, en zeker dit bepaalde ras is niet geschikt voor iemand die een totale onbenul wat betreft honden is, zoals Ivan).

   Wel erg fout dat het krantenartikel in de loods is verschenen, vroeger werd alles uit de krant verwijderd. Wat is het spelletje van de regie? Willen ze Ivan eruit hebben of juist medelijden met hem opwekken?

   Ook typisch voor deze tijd is dat mensenmishandeling en pestgedrag niet de krant halen (denk bijv. aan Chris’s duim!) maar wel elke vorm van dierenmishandeling.

   Ivan als Utopiaan van het Jaar heeft volgens mij nul kranten gehaald, Ivan als puppyschopper (dat zijn soms de koppen!) een heleboel. Talpa kan trots zijn. Want de echte schuldigen zijn natuurlijk de regie, die dit alles nooit hadden moeten toelaten, en ook al het wangedrag in 2015 heeft toegelaten en gestimuleerd. Zo komt elke bewoner (niet alleen Ivan) beschadigd het Utopia-terrein af.

 6. Dorina at 14:27

  Ivan ik leef met je mee. En sta volledig achter je
  En het komt goed je hebt vrienden genoeg daar en sbs6 moet maar eens het filmpje gaan kijken van de andere camera en dat op de site zetten.
  Belachelijk wij steunen jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *