Nicole verlaat Utopia

Nicole verlaat Utopia

En toen was het tijd voor Nicole om Utopia definitief te verlaten. Alle spullen zijn gepakt en als het zover is zegt ze het is 12:00 uur! Ze wacht op alle bewoners totdat ze afscheid mag nemen. Ivan, kom! roept ze vervolgens. Nicole lijkt het graag achter de rug te willen hebben. Ivan sluit zich als laatste bij de andere bewoners aan. Mark en Bjorn zetten haar themesong ‘SAIL’ aan. Hand in hand met Ivan loopt ze op onder begeleiding van het nummer naar de poort. Dag koetjes! Dag Sasha! roept Nicole richting de dieren. Waarom loop je zo snel? vraagt Ivan die er zichtbaar moeite mee heeft. Heb je haast? grapt hij dan. Nicole zegt lachend van wel.  Eenmaal bij de poort aangekomen zegt Nicole, nou bedankt en doeg… Nee dat was een grapje, jezus 15 maanden man! De groep geeft de bijna oud bewoner een applaus. Dan is het tijd voor de knuffels, kussen en afscheid. Als eerste is Gabriëlle aan de beurt, het duurt niet lang voordat de tranen komen. Ook Rob merkt op dat hij afscheid nemen haat. Nadat ze iedereen geknuffeld heeft blijft Ivan over. Iedereen staat om de twee heen terwijl ze afscheid nemen van elkaar. Ik ben trots op je zegt Ivan. Ik weet namelijk dat we hier uit gaan komen. Ik weet dat we elkaar buiten weer zien voegt hij eraan toe. Ik hou ontzettend veel van je benadrukt Nicole. Ivan zegt het zelfde terug, dan wordt er nog voor de laatste keer geknuffeld en gaat Nicole richting de laatste poort. Al  daar aangekomen zegt ze doei lieverd, doei chocolate-bownie, zorg goed voor elkaar he! En vervolgens loopt Nicole de poort uit, op dat moment breekt Ivan. Hij begint te huilen en wordt gesteund door Gabriëlle. Het Utopia avontuur van Nicole zit er vanaf vandaag definitief op.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Dorina at 14:18

  Sorry maar ik kijk met veel verdriet naar ivan.eerst zijn vriendin weg en nu dat met arthur
  Ivan heeft een hart van goud.
  Ieder zijn mening .

 2. Dorina at 13:43

  Hammer dat je weg bent. Maar heel begrijpelijk
  Wij hopen dat ivan en arthur ook gauw bijj je zijn
  Met al dat negatieve over ivan is hij gelukkiger bij jou samen met arthur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *