Bas heeft een caravan geregeld

Bas heeft een caravan geregeld

Het is een drukke ochtend waarin veel gebeurd. Zo hebben Bjorn en Rob post ontvangen

Maar ook Bas heeft zoals we omschreven iets geregeld. Een heuse caravan komt namelijk het terrein op. Dit had Bas geregeld, zelfs wij wisten er niets vanaf… Samen met Do, Rowena en Ramona ging hij naar de poort. Het stel weet al wat er gebeuren gaat. De rest van de bewoners hebben ze verteld dat ze naar de gym gaan. Ik ben er gewoon helemaal zenuwachtig van zegt Rowena, door de slechte timing maar ik ben ook benieuwd naar de reacties voegt ze eraan toe. Bij de poort aangekomen staat de caravan er al. Ramona gilt enthousiast wow hoe oud is dat ding? Ook Dominique wordt enthousiast en wil erin kijken. Bas kijkt trots naar zijn nieuwe aanwinst. Het gaat ook gewoon om het gunnen zegt hij. Ik bedoel een hond, een verjaardag, een caravan, alles wordt gegund hier! Het stel neemt een kijkje in de caravan om deze te keuren en daarna moet het ding het terrein op. De vrouwen duwen en Bas stuurt. Al na een paar meter kunnen ze niet verder omdat de poten uitklappen en de caravan blokkeert. Na wat duwen en trekken komt de caravan weer los van de grond en rijden ze weer verder. Ramona merkt op dat Bas een eigen huisje wilde en die heeft hij nu. Ja super leuk antwoordt Dominique alleen wel een slechte timing.  Sligerend lopen ze verder tot ze bij de loods staan. Ze zien de verbaasde gezichten van Benjamin en Rob die op het bankje buiten zitten te roken. Ik zou dit nooit durven merkt Ramona op. Rowena lacht en zegt Bas heeft schijt deze kil!  Ze zijn het er allemaal over eens dat de caravan echt leuk kan worden maar dat hij eerst gepimpt moet worden. Ook Nicole en Ivan nemen een kijkje en Ramona zegt enthousiast tadaa! Nicole lacht wat leuk, vette shit joh! Nu vind ik het helemaal jammer dat ik ga want ik had hem graag willen spuiten! Uiteindelijk lijkt iedereen deze actie wel te kunnen waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *