Nicole is nerveus voor vertrek

Nicole is nerveus voor vertrek

Het duurt niet lang meer voordat Nicole Utopia definitief zal verlaten. Gisteren werd er al een afscheidsfeest gevierd en nu de volgende dag is aangebroken nemen de spanningen toe.

Maar eerst nog even terug naar gisterenavond, na het feestje werd er nog gesproken over het vertrek. Zo stelt ze Mark en Rob aan als groepje die er voor Ivan moet zijn als ze weg gaat. En als ik zegt dat Ivan naar huis moet komen dan komt hij voegde ze eraan toe. Ivan moet het goed afsluiten benadrukt ze. Wat er nog meer besproken is? Bekijk onderstaand filmpje dan even.

Op naar een nieuwe dag, alle spullen van Nicole worden ingepakt, dat zijn er nogal wat. Ze zit immers 15 maanden in Utopia. De zenuwen worden haar uiteindelijk te veel en besluit met Victoria te gaan praten onder het genot van een sigaret. Vic, kun je wat aan mijn zenuwen doen? vraagt Nicole terwijl ze richting het rokersbankje loopt. Ben je gespannen vraagt Victoria. Ik word niet goed antwoord Nicole nerveus. Victoria denkt dat het een goed idee is om zich even af te zonderen van de rest. Iedereen wil nu natuurlijk nog een laatste moment met je pakken. Dit zijn niet alleen je eigen zenuwen maar ook die van anderen voegt ze eraan toe. Het gesprek valt even stil en dan begint Nicole weer over Ivan. Hij zal het erg moeilijk krijgen. Victoria probeert haar gerust te stellen, met hem zal het moeilijk zijn maar voor de rest kun je wel een plekje geven. Met hem heb je het niet afgesloten. Dat loopt gewoon door dus dat neem je ook mee. Daar zul je het de komende dagen nog wel lastig mee hebben. Daarna krijg je genoeg afleiding en merk je het alleen op de momenten dat het even stil valt. Maar je gaat straks zo ontzettend genieten gaat ze positief verder. Nicole knikt, ik ga ook echt een mega boswandeling maken denk ik. Het is gek maar het moment dat je aan de poort staat met je kist vergeleken met nu voelt niet anders. Ik voel dat je het wel onder controle hebt hoor antwoordt Victoria. De rust die je nu een beetje terug voelt komen, daar moet je je op focussen. Dat is hetgeen wat het meest helpt. Zwijgend roken ze de rest van hun sigaret op en gaan daarna weer verder met hun ding…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *