Michael is bang voor een hoop kritiek

Michael is bang voor een hoop kritiek

Michael heeft een gesprek met Bas en Do gehad. Michael wil namelijk graag geld verdienen maar hoe wil hij dat doen? Ook voorziet Michael een probleem.

Michael vertelt Bas en Do dat hij geld wil verdienen met evenementen voor travestieten en geïnteresseerden. Maar dan komt Michael terug op het centraal van gisteren. Ik vond het heel mooi hoe jij over de camera begon voegt hij eraan toe. Ook denkt Michael dat hij veel tegenstanders krijgt als hij om te veel vraagt. Ik wil graag met Megan geld verdienen geeft Michael toe. Ik denk dat het heel succesvol kan zijn. Bas antwoordt dat Michael het gewoon moet vragen. Maar Michael lijkt bang te zijn voor een hoop kritiek.

Wat later gaat Michael het gesprek aan met Wim en Benjamin. Hij vertelt ook aan hen dat hij moeite heeft om op te komen voor zijn stukje. Ik ga niet nog een keer door het stof voegt hij er onzeker aan toe. Maar dat hoeft toch niet aldus Wim. Want dat heb je toch al gedaan? Michael grapt de rest van het gesprek weg. De mannen lachen mee… Maar krijgt vast nog een vervolg… Is het goed dat andere bewoners nu twijfels hebben bij de plannen die Michael wil uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *