Michael wil zijn botox behandeling terug verdienen

Michael wil zijn botox behandeling terug verdienen

Zoals we eerder schreven is Michael bang voor kritiek op verdere plannen die hij uit wil voeren. Hij blijft er maar mee in zijn hoofd zitten en besluit wederom het gesprek met Bas aan te gaan. Bas wil zijn mede bewoner graag helpen.

Bas legt eerst uit hoe het in Utopia werkt. Als jij  geld investeert in een evenement krijg je ten eerste je geïnvesteerde geld terug. Daar bovenop vang je tien procent van de winst. De rest dus negentig procent gaat in de pot.  Dat krijg je in ieder geval terug voegt Bas eraan toe. “Wie zegt dat ik daarna door ga? vraagt Michael vervolgens.  Bas begrijpt niet helemaal wat Michael bedoelt. Dan moeten ze Michael boeken, of niet? gaat Michael verder. Ik zal ook de make-up, wimpers en andere benodigdheden moeten betalen.

Bas vindt dat Michael zondag op de markt ook als Megan moet gaan. Dan kunnen ze gelijk zien dat het geld oplevert benadrukt hij. Wellicht kunnen we een plek maken waar mensen met mij op de foto kunnen? oppert Michael .Of dat mensen zich kunnen inschrijven voor een high tea met jou voegt Bas eraan toe.  Dat doen we dan in hert bruine café. Dan ga jij daar lekker zitten verzorg ik de high tea. Michael lijkt het een goed idee te vinden. Maar heeft zijn bedenkingen of hij wel als Megan moet gaan. Ik ken de markt nog niet helemaal voegt hij er onzeker aan toe. Michael is blij dat Bas hem verder geholpen heeft maar of hij aanstaande zondag ook als Megan gaat is nog onbekend. Wel is het duidelijk dat Michael zijn botox behandeling terug wil verdienen. Goede beslissing toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Therese at 22:35

    Lieve Lieve Michael,
    Ik vind het knap dat je jou verhaal vertelt hebt en wat Victoria zei vond ik gemeen dat als jij in de spiegel blij en tevreden moet zijn met wie je bent, maar jij {en dat vond ik van Cees zo mooi gezegd} kunt hier niets aan doen hier zijn geen pilletjes voor omdat je dan een man moet zijn.Ik vind jou heel lief en super en als jij botox wilt vind ik dat niemand daar commentaar op mag hebben. Victoria blijkt OOK NIET TEVREDEN te zijn met haar uiterlijk want dan blondeerde ze haar , haar NIET.Ik zie dat als het zelfde Victoria is ook niet blij als ze in de spiegel kijkt want dan was ze tevreden geweest met haar eigen kleur haren en dat is ze niet ik zag net met het bezoek van Ivan dat ze de bleek al weer in haar haren had.
    Mensen verplaats je eens in Michael dan voel je je echt wel k*t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *