Cees wordt flink op de proef gesteld

Cees wordt flink op de proef gesteld

We blikken nog even terug op gisterenavond, Cees had toen een gesprek met Victoria. Het ging over de nieuwe taak van Cees, de financiën. Sinds hij deze taak doet voelt Cees dat hij flink getest wordt.

Cees vertelt aan Victoria dat hij van alle kanten getest wordt. En vertelt dat Bjorn geld uit de kas had gehaald om te testen of hij dat wel door had. Met als doel om te laten zien dat je een kassa niet onbewaakt kan laten.Maar Cees had dat gezien en zag dat er 1000 euro ontbrak. En had het geld snel weer terug waar het behoorde. Voor die test ben ik dus geslaagd benadrukt Cees. Laat je niet van de wijs brengen adviseert Victoria. Waarschijnlijk willen ze je nog wel meer testen voegt ze eraan toe. Cees lijkt het geen probleem te vinden maar moet wel wennen aan zijn nieuwe rol. Het is veel werk en het duurt wel even voordat ik alles doorheb gaat hij verder. En ik werk ook anders dan Mark. Mark werkt op een moderne manier en ging te werk als een magiër aldus Cees. Ik doe het op een conventionele manier. Maar volgens Victoria is Cees er nog niet en drukt hem dan ook op het hart dat er nog wel kritische vragen zullen komen. En hoewel die BV gerelateerd kunnen zijn, moet Cees zich nooit persoonlijk aangevallen gaan voelen. Cees benadrukt dat hij donders goed weet dat die situaties gaan voorkomen en het is aan mij om te bewijzen dat ik de juiste boekhouder voor Utopia ben. Zal Cees zichzelf kunnen bewijzen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *