Megan is op de Utopia markt te bewonderen

Megan is op de Utopia markt te bewonderen

Nog meer nieuws van gisterenavond, dit keer hadden Rob en Michael een gesprek. Michael wil zoals we eerder al schreven geld gaan verdienen als Megan. Maar wat vindt Rob daar nou precies van?

De twee zaten in het kantoor en Michael is benieuwd of Rob het geen probleem vindt als hij als Megan gaat. Dit omdat Michael eigenlijk als runner ingepland staat. Rob antwoordt dat hij dit geen probleem vindt. Er zijn volgens hem genoeg runners en is wel benieuwd hoe Megan het op een Utopia markt doet. Ik steun je dus benadrukt hij. Hiervoor ben je naar Utopia gekomen gaat hij verder. En als er voldoende personeel is wil ik niet de persoon zijn die jou doelen tegenwerkt. Ik verwacht zelfs dat je het erg druk gaat krijgen sluit hij het gesprek af. Ook is Michael van plan om zijn nu al veel besproken kast te introduceren. Zal Michael het echt druk gaan krijgen?


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *