Mark geeft Cees een standje

Mark geeft Cees een standje

Een nieuwe dag is begonnen in de wondere wereld van Utopia. En die begon voor Cees iets minder positief. Mark heeft hem namelijk een standje gegeven over de boekhouding.

Zoals we al schreven was er gisteren bezoek voor Ivan en die hadden ook wat eten meegenomen. Helaas bleef het liggen en werd het door niemand opgeruimd. Dus stond Cees er nog laat op te zwoegen. Maar Mark is het daar niet zo eens mee, volgens hem moet Cees zich anders opstellen. Je moet het laten staan en kijken of het wordt opgeruimd voegt hij eraan toe. Dat is precies het probleem denkt Cees. Dat is dus niet gebeurd voegt hij eraan toe. Cees vraagt zich af waarom Mark zich er druk om maakt en Mark legt het uit. Ik zie jou liever achter de computer duiken voor de finance. Dat is namelijk nummer één op dit moment. Eten is ook belangrijk, maar daar word je niet op afgerekend. Cees antwoordt dat hij gisteren gewoon geen puf meer had en liever even dom werk deed. Het is ook mijn Utopia en ik stoor me daar gewoon aan voegt hij eraan toe. Maar Cees besluit er vandaag weer helemaal voor te gaan. Wel zou hij willen dat Mark mee kijkt. Even een leermomentje weet je wel aldus Cees. Ja antwoordt Mark die moet je zoveel mogelijk pakken nu ik er nog ben. Dan kruipen de mannen achter de computer en buigen ze zich over facturen en cijfertjes. Aan het werk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *