Familiebezoek voor Gabriëlle

Familiebezoek voor Gabriëlle

De dag is vandaag goed begonnen voor Gabriëlle. Zij mag namelijk genieten van familiebezoek! Een rode auto komt het terrein op en dat is voor Gabriëlle het seintje dat ze haar familie kan verwelkomen. Er wordt geknuffeld, gekust en begroet en het stel gaat snel richting de loods. Van mooi weer is immers niet echt te spreken. De moeder van Gabriëlle is er overigens niet bij. Zij is nog nooit in Utopia geweest en heeft laatst ook per brief laten weten niet meer te gaan schrijven. Maar ondanks dat is ze blij om haar familie weer te zien. Binnen wordt er gezellig gekletst en Gabriëlle laat weten niet meer verder af te willen vallen. Anders gaan al haar boobies weg grapt ze. Ook heeft het gezelschap lekker eten mee genomen want Cees moet even komen helpen met de oven. Helaas kunnen we weinig meer vermelden over het familiebezoek omdat de regie besloten heeft dat we het niet mogen zien… Als er meer nieuws over deze gebeurtenis is komen we daar uiteraard op terug. Momenteel kijken we naar Gina en Benjamin die in de horecakeuken aan het koken zijn en Mark en Cees die nog altijd met de boekhouding bezig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:32

    Regie moet het geen familie bezoek meer noemen. Maar streamlock bezoek!! Waar de regie de laatste tijd mee bezig is weet ik niet , maar niet met veel goeds. De misleidende tekst van 24/7 streams zien klopt dus niet. En er komen steeds meer streamlocks de laatste tijd. In vooral 2014 konden wij de gesprekken gewoon volgen ongeacht hoelang en waarover dat ging.We worden de laatste tijd steeds meer gemanipuleerd!

  2. Hyl at 12:41

    Ik snap niets meer van die regie, het is belachelijk dat er zoveel weg gestreamd word, waarom????? Laten ze alleen de streams zien waar niets gebeurd??? Nou dan houd utopia het niet lang vol, saaie bedoeling zo en erg kinderachtig dat de beelden heeeeeeel veeeeeel op de stal enz gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *