Gina lijkt niet blij met gesloopte keuken

Gina lijkt niet blij met gesloopte keuken

Een paar dagen terug is de keuken in de loods gesloopt. Inmiddels staat er een bar en het bruine café wat er moet komen vordert steeds verder. Iedereen was er enthousiast over maar vandaag lijken er dan toch twijfels te zijn…

Zo zien we Gina wanhopig in het rond lopen, de keuken is te klein. Ook vind ze de indeling niet echt praktisch. Er is allemaal loze ruimte en de kastjes kunnen veel logischer worden ingedeeld. Ze vraagt zich dan ook af of het wel juist is dat de keuken gesloopt is. Mark heeft er ook zijn mening over. Volgens hem is het niet de grootte. Maar er is gewoon niemand die de regels in acht neemt voegt hij eraan toe. Zo maakt er volgens hem niemand schoon en is er veel minder ruimte. Dat komt omdat er nu twee keer bezoek is geweest die allemaal eten mee namen. Gisteren Ivan en vandaag Gabriëlle. Gina knikt instemmend. Ze heeft besloten dat ze de keuken binnenkort helemaal onder handen gaat nemen. Er moet een logische indeling komen, nieuwe planken en vaste plekken voor materialen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *