Rob en Mark twijfelen over Cees als boekhouder

Rob en Mark twijfelen over Cees als boekhouder

Zoals we al schreven zijn Mark en Cees vanmorgen druk bezig geweest met de financiën. Mark heeft Cees van alles uit proberen te leggen sinds hij de financiën over heeft genomen. Kortom hij werd verder ingewerkt. Rob kwam er vanmorgen ook even bij zitten om de vorderingen te bekijken. Echter lijken de twee te twijfelen of het wel zo goed is dat Cees de boekhouder van Utopia wordt.

Mark vond het inwerken namelijk niet zo goed gaan. Zo vindt hij dat Cees veel moet leren, maar grote stappen zijn er inmiddels gemaakt. Rob lijkt ook te twijfelen. Hij vraagt zich af of Cees wel weet waar hij aan begint. Hij verkijkt zich volledig op wat er allemaal bij komt kijken voegt hij eraan toe. Nu wordt hij onzeker en denkt hij o ja het is niet zomaar een rolletje wat je kunt vervullen. En Mark vertelt dat hij iets voorgenomen heeft. Hij gaat morgen de proef op de som nemen, er moet na de Utopia markt een financieel plaatje gemaakt worden en daarmee moet Cees helpen. Rob lijkt het een goed idee te vinden maar raadt hem wel aan nog niet alles over te dragen. Je gaat jezelf helemaal gek maken gaat hij verder.Volgens Mark moet de finance ook gewoon in je bloed zitten en Rob twijfelt of het wel een passie van Cees is. Maar hij wil een rol hebben, hij wil belangrijk zijn. En hij is heel nieuwsgierig en wil alles weten vult Mark aan. Mark geeft vervolgens toe dat hij liever een jonge gast had gehad die hem kon opvolgen. Maar ik ben het vertrouwen in Cees nog niet kwijt. Echter lijkt Mark wel te twijfelen, zal het straks nog goed gaan met de BV als Cees de boekhouding doet? Volgens Rob is een fout maken niet erg, ik vind het niet erg als we straks even kelderen. Dan worden mensen weer goed wakker geschud en gaan er weer lampjes branden…

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. gerry at 15:43

  Die niksnut doet niks nuttig. Horizontaal maffen en verticaal zuipen. Ik heb nog nooit een massage(waar hij voor in utopia kwam) gezien.
  en verdere bezigheden? Zeggen hoe mensen zich moeten gedragen.

 2. joze at 19:35

  Die Mark is zo’n goede boekhouder, dat wij als streamers/ kijkers al heeeeel lang niet
  meer mogen zien wat er gebeurt met de boekhouding. Verder koopt ,bijna, iedereen daar
  waar hij/ zij zin in heeft. Terwijl sommigen, waar onder Cees, niets mogen en altijd gezeur
  krijgt van anderen! Goed bezig daar, in die ideale samenleving, NOT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *