Cees ontvang ook zijn familie in Utopia!

Cees ontvang ook zijn familie in Utopia!

De familie van Gabriëlle heeft inmiddels Utopia verlaten. Maar er was nog meer familie want die van Cees kwamen ook nog even langs! En dat was voor Cees een aangename verrassing. Hartelijk ontvangt hij dan ook zijn bezoek met de enige knuffels en begroetingen. Het gezelschap gaat lekker naar binnen om daar verder te kletsen. Maar ook zij hebben zoals we gewend zijn het een en het ander meegenomen voor de oudste bewoner van Utopia. Zoals snoep en koek en een drankje,   Het gezelschap bestaat trouwens uit zijn neef, broer en zus, ex, en dochter. Ook dit keer zijn er aardig wat streamlocks waardoor het volgen van deze gebeurtenis niet altijd even makkelijk is. Verder krijgt Cees nog de groetjes van verschillende mensen en de familie laat weten dat ze iets niet mee naar binnen mochten nemen. Wat later geeft Cees zijn bezoek een rondleiding. Cees lijkt erg te genieten van zijn familie en dat is maar goed ook. Ook laat Cees weten voorlopig nog in Utopia te blijven. Ook spreekt de ex van Cees met bewoner Mark. Het gaat over Cees, ze vind het raar dat ze hem nog niet uit zijn plaat heeft zien gaan. Ook vind ze het vervelend dat hij de schuld van dingen krijgt die hij niet heeft gedaan. Ze noemt Cees zelfs een groot kind… Benieuwd hoe dat gesprek verliep? Bekijk het dan in onderstaande video.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kristof at 23:07

    Wat is da tog met al dat bezoek , er is iets op til zeker dat ze allemaal bezoek moeten hebben vroeger was er af en toe bezoek nu om de twee weken wel bezoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *