Zes kuikentjes geboren in Utopia!

Zes kuikentjes geboren in Utopia!

Aangezien het momenteel vrij rustig is in Utopia blikken we nog even terug op een gebeurtenis eerder vanmiddag. Er zijn namelijk kuikentjes geboren!Zes stuks wel te verstaan maar dat was voor iedereen een verrassing. Bas ontdekte dit toen hij richting het weiland liep. Daar kwam hij moeder kip tegen met haar kindjes. Hoe dan? zegt Bas verbaasd, hoe ga ik dit nou oplossen vervolgd hij. Wacht een doos! Bas loopt vervolgens richting de loods om het leuke nieuws te delen met de rest. En de mede bewoner reageren enthousiast. Vervolgens besluit Bas het diertje richting de kas te verplaatsen om daar een plekje te maken. Niet veel later komen er aardig wat bewoners kijken naar de nieuwe diertjes. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk onderstaande video dan even terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *