Utopia markt is gestart!

Utopia markt is gestart!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en vandaag is er een druk programma voor de bewoners. De Utopia markt gaat namelijk zo van start. Vanmorgen waren de bewoners dan ook op tijd wakker om de vorderingen te treffen. De standhouders zijn inmiddels al een tijdje op het terrein en hebben hun kraampjes al ver ingedeeld. Sommige bewoners zijn ziek, maar dat is ook niet gek door de griepepidemie in Nederland. Het komt dan vanzelf richting Utopia… Enfin Gina heeft uiteindelijk opgegeven en de broodjes overgedragen aan Ramona. Ook het café zal geopend zijn en de standhouders zullen zo toegesproken worden. Michael neemt deze taak op zich. En zegt dat het showtime is! De markt gaat namelijk ieder moment van start en ondanks het weer wat wat minder is verwachten ze aardig wat bezoekers. De markt zal tot 17:00 uur duren en er zullen weer verschillende stands aanwezig zijn. De eerste shift bezoekers komen nu het terrein op. Ook heeft Utopia sinds kort een terror pony, Sasha heeft zich vannacht namelijk uitgeleefd en onder andere een koe gebeten en geschopt. Dat kun je in onderstaande video terugkijken.

Mocht er nog nieuws ontstaan over de markt of over Utopia dan zullen we daar uiteraard verslag over doen. Kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 14:12

  Wat een vals kreng die Sascha. Nu komt haar ware aard boven. Zo een pony wordt niet voor niets door
  de vorige eigenaar opgeruimd. En shetlands staan toch wel wat negatiever bekend om hun karakter.
  Zou als ik Cees was vast een wat receptjes zoeken. -biefstuk kan en stoofvlees doet het ook wel (voor onze dierenliefhebbers: just joking 🙂 ).

 2. Tineke at 13:05

  Meteen weg doen als zij het eenmaal gedaan heeft gebeurd het vaker ook mensen kunnen ze gaan bijten spreek uit ervaring bij mijn ouders hadden ze ook zo n kreng. De bruine bij ons beet niet maar de zwarte greep je zelfs van achter als je hem naar de wei ging brengen. En de koe toch dierenarts laten kijken ivm infectie gevaar,.
  Dus paardje aanpraten tot dat het geregeld is om haar weg te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *