Nog meer discussie over huisjes experiment

Nog meer discussie over huisjes experiment

Het ging er vanmiddag in het centraal al redelijk heftig aan toe maar dat bleef de gehele dag wel een beetje voortvloeien. Het veelbesproken experiment zorgt nog altijd voor veel discussie…

Victoria vindt het jammer dat iedereen het experiment nu zo persoonlijk opvat. Het gaat nu niet meer om het experiment, het gaat om de persoonlijke wrok die er onderling nog zit. Als die dingen niet worden uitgesproken dan blijft elk experiment en elk initiatief geblokt worden voegt ze eraan toe. Bas vertelt dat hij geschrokken is van Ivan tijdens het centraal en Dominique die ook aan het gesprek deel neemt stelt hem gerust. Het was niet persoonlijk bedoeld. Ik denk dat  dat het niet alleen maar frustratie naar jou toe is, het gaat ook om het feit dat Nicole weg gaat. Er gaan gewoon veel dingen veranderen. Het is een onderliggende angst die hij heeft en die hij nu tot uiting heeft gebracht naar jou, omdat jij de laatste druppel was. Ramona geeft toe dat ze wel teleurgesteld is in Bas. Hij had meer voor zijn standpunt op moeten komen. Ik sta niet achter dit idee omdat Bas mijn mattie is. Maar op het moment dat wij samen voor iets staan en ik merk dat jij een stap naar achteren doet en ik moet juist naar voren, dan denk ik gast! Waar ben jij dan? Bas antwoordt kort maar krachtig. Hij (Ivan) viel op een gegeven moment het idee niet aan maar hij viel mij aan. En daar had ik dan geen zin in voegt hij eraan toe. Maar ook heeft Ramona kritiek op Gabriëlle die ook in de buurt zit. Tuurlijk je hebt wel je punt gemaakt maar op een gegeven moment liet je je statement vallen. Ik heb ook met Ivan gesproken en ik heb hem gezegd dat ik kan niet accepteren wat hij heeft gezegd. Ik vind dat geen harmonie. En op het moment dat jij dan zegt ok fijn, jullie zitten allemaal te schreeuwen dus ik ga boven slapen dan geef je het op! Dan laat je alles vallen voegt ze eraan toe. Gabriëlle is het daar niet mee eens. Ik steek mijn nek uit want ik sta achter het project maar Bas houdt gewoon zijn mond. Terwijl het zijn ding is! Hoezo laat ik iemand dan vallen? Ik steun je 100% en ik laat mijn stem horen. Ramona lijkt het daarmee eens te zijn maar wil nog het een en het ander van Bas geven. No offence zegt ze maar wanneer ga je voor het experiment opkomen? Ik wil je niet opstoken maar wij steken wel onze nek uit hè? En ik heb dit niet eens verzonnen! Ik wil ook vernieuwen maar op het moment dat jij dan je mond houdt, wat moet ik dan zeggen? Bas kijkt sip, volgens hem zal Ivan hem op persoonlijke punten pakken. Ik vond dit meer iets tussen mij en Ivan. Ik snap het Bas antwoordt Ramona. Wij stonden namelijk samen voor iets. Het lijkt nu net of het onze schuld is. We vonden het eerst allemaal leuk. Nu kom je mij en hem de schuld geven dat wij deze sfeer creëren. Kijk naar jezelf! En nu moet ik zeker naar de loods terug omdat zij dat willen bepalen. Gabriëlle is er klaar mee, je hoeft niet terug naar de loods. Ik heb hier gewoon geen zin in. Ik ga niet steeds na elke discussie heen en weer verhuizen. Zet gewoon die conjo tent, maak een beslissing en dan is het klaar! Wie heeft er volgens jullie gelijk? Hoe zal het af gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *