Nicole gaat volgende week Utopia verlaten

Nicole gaat volgende week Utopia verlaten

Wie is de eerste bewoner die Utopia 2016 zal verlaten? Dat antwoord kunnen we je waarschijnlijk al geven. Nicole heeft namelijk bekend gemaakt dat ze binnenkort Utopia gaat verlaten…

Nicole roept iedereen bijeen, ze heeft nieuws te vertellen. Maandag gaat ze om 12:00 uur Utopia verlaten. De koek is op voegt ze eraan toe. Ik wil niet meer met deze groep verder. Gabs en Ivan weten dit al twee weken en mijn laatste week wordt nu vernaggeld door dat kl*te experiment en daarom ga ik nu al aan iedereen vertellen dat ik naar huis ga, zodat mijn laatste dagen hopelijk nog gezellig zullen zijn. Ik heb dit al besloten na Oud en Nieuw, maar toen kwam Naomi ineens tussendoor.

Gina begint te huilen, dat dacht ik al toen je vorige week zag verhuizen. Ivan komt erbij en troost Gina en steunt natuurlijk zijn vriendin.  Nicole wil haar energie gaan steken in buiten en thuis. Het is niet meer mijn Utopia. Ook voelt Nicole zich schuldig dat ze het niet kenbaar maakte toen Naomi weg wilde. Zondag wordt een mooi moment gemaakt, Nicole zal nasi eten en uiteraard zal er een feestje zijn. Ivan benadrukt dat hij nog wel blijft, ik geef al mijn kennis door dan is het mijn tijd. Het is nog lang niet zo ver. Nicole is heel opgelucht nu het nieuws vertelt is. Ik ga nog vier dagen genieten voegt ze eraan toe. Ze heeft een leuke tijd gehad in Utopia, vooral in het begin toen alles nog nieuw was. Ik heb alles gedaan waarmee ik binnen kwam. Ik heb mijn doelen behaald waarmee ik kwam. Ik heb meer gedaan dat ik wou doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 19:06

  Super! Neem Ivan, Wim, Mark, Gina en Benjamin maar mee. Na een Utopia met een zelfbenoemde leider nu maar eens een democratisch Utopia graag. Waar ieders inbreng waardevol is, ongeacht de tijd dat diegene al in Utopia is!

 2. Sonja Hiemstra at 16:08

  Doelen bereikt ? Welke doelen dan ? Tatoes nauwelijks gezet, een paar maar, wat tekeningen gemaakt, dat is alles. Cordwoodhouse hebben groepsleden moeten helpen afmaken en nu wil je weg omdat er andere ideeën in de groep ontstaan, die jou niet aanstaan.

 3. Piet at 15:47

  Je mag van mij vandaag al gaan en ik denk van heel veel mensen die er ook zo over denken neem gelijk die drankorgel ook mee en de dictator mag ook gelijk mee wordt het daar weer gezellig

 4. Kristof at 15:31

  Nicole krijgt haar gedacht niet ( ivm de huisjes ) dus vertrekt ze , wa een naar mens is da en da heeft nog in het leger gezeten , ik dacht dat men daar meer verdraagzaam was naar andere dingen en gedachten , nuja Nicole je gaat weinig of nie gemist worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *