Do is geraakt door de uitspraak van Gina

Do is geraakt door de uitspraak van Gina

Nog meer onrust na het centraal van vandaag. Dominique sprak met Victoria over het hectische centraal. Gina had een opmerking gemaakt wat Do nogal geraakt heeft…

Ik heb er nog steeds geen rust mee, met dit onderwerp zegt de nieuweling tegen Victoria na het centraal. Ze doelt op de uitspraak die Gina deed, je moet als nieuweling eerst mee kijken met hoe het allemaal gaat voordat je beslissingen kunt maken of iets nieuws aan mag dragen. Victoria vraagt aan Do waarom ze zo geraakt is door deze uitspraak. Dominique antwoordt dat ze zich betutteld voelt. Ik voel me minder serieus genomen voegt ze eraan toe. Volgens Victoria is het wel goed dat er veel ontlading is geweest in het centraal. Vervolgens komt Gina bij de twee zitten. Ze geeft toe dat ze misschien verkeerd verwoord heeft van wat ze heeft gezegd. En Dominique verontschuldigt zich omdat ze zich meteen aangevallen voelde. Gina benadrukt dat het voor haar gevoelig lag dit omdat ze tot voor kort nog wel een jaar in Utopia wilde blijven maar met de sfeer zoals deze nu is ze het niet meer zo zeker weet. Eind goed al goed? Hopelijk wordt de verdere sfeer vandaag wat beter.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Piet at 14:54

    Die drankorgel moet eens leren haar grote bek dicht te houden met je moet het hier eerst meemaken hoe het hier aan toe gaat ze krijgt al net zo grote bek als die vriendin van die dictator.
    Het is te hopen dat die maandag echt weg gaat van ze schoppen tegen me schenen dat doet zij al maanden lang tegen iedereen ze schenen aan te schoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *